Την Κυριακή η Καστοριά τρέχει στο RunGreece - OlaDeka

Την Κυριακή η Καστοριά τρέχει στο RunGreece

Ο 3ος σταθμός της σειράς αγώνων Run Greece 2019 είναι στην πόλη της Καστοριάς την Κυριακή 12 Μαΐου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες, ημιμαραθώνιου, 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνα για παιδιά.

Οι αγώνες της σειράς διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους και Περιφέρειες.

«Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Δήμο Καστοριάς, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν το RUN GREECE αγώνες πόλης, Ημιμαραθώνιο δρόμο 21.100 μ., δρόμο 10.000 μ., 5000 μ. Ανδρών-Γυναικών και δρόμο 1.000 μ. για μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων.

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κτήριο Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Ημιμαραθώνιος (21.100 μ.) ώρα έναρξης:10:00

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν την Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντολτσό και την πόλη της Καστοριάς, περνούν από το Νοσοκομείο, τη Σπηλιά του Δράκου, συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (11ου αιώνα), συνεχίζουν διασχίζοντας την οδό Σουγαρίδη, κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και μπαίνουν ξανά στην πόλη, στην Λεωφόρο Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι, φθάνοντας στην Πλατεία Μακεδονομάχων, περνώντας την οδό 11ης Νοεμβρίου μπαίνοντας στην Μ. Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στρίβοντας στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων στην οποία θα γίνει αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Καστοριάς, για να επιστρέψουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνεχίζοντας για τη 2η στροφή, κάνοντας την ίδια διαδρομή, εκτός του κομματιού της Λεωφόρου των Κύκνων, οι αθλητές-τριες τερματίζουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Δρόμος 10.000 μ. σε Δημόσια Οδό (ώρα έναρξης: 10:00)

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην Μ. Αλεξάνδρου. Οι δρομείς θα διασχίσουν την Μ. Αλεξάνδρου, Ορεστιάδας, θα αφήσουν πίσω τους το γραφικό Ντολτσό και την πόλη της Καστοριάς, περνούν από το Νοσοκομείο, τη Σπηλιά του Δράκου, συνεχίζοντας προς την ιστορική Μονή της Μαυριώτισσας (11ου αιώνα), συνεχίζουν διασχίζοντας την οδό Σουγαρίδη, κατευθυνόμενοι στον Ναυτικό Όμιλο και μπαίνουν ξανά στην πόλη, στην Λεωφόρο Νίκης έχοντας στο αριστερό τους χέρι την παραδοσιακή γειτονιά Απόζαρι, φθάνοντας στην Πλατεία Μακεδονομάχων, περνώντας την οδό 11ης Νοεμβρίου μπαίνοντας στην Μ. Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στρίβοντας στον κόμβο προς την Λεωφόρο των Κύκνων κάνοντας αναστροφή στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου, για να επιστρέψουν και να τερματίσουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Δρόμος 5.000 μ. (Δρόμος Αλληλεγγύης) ώρα έναρξης; 10:05

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας (απέναντι από την είσοδο του πάρκιγκ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς) επί της Λεωφόρου των Κύκνων, κάνοντας αναστροφή στο ύψος του πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, διασχίζοντας τη Λεωφόρο των Κύκνων από το άλλο ρεύμα φθάνοντας στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, συνεχίζοντας στο αριστερό ρεύμα της Μ. Αλεξάνδρου και εισέρχονται στην οδό Ορεστιάδας, φθάνοντας στο ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου (Ντολτσό) όπου κάνουν αναστροφή (σημείο ελέγχου) και συνεχίζουν στο αριστερό ρεύμα της Ορεστιάδας, βγαίνοντας στη Μ. Αλεξάνδρου και τερματίζουν μπροστά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, έχοντας διανύσει 5000 μ.

Δρόμος 1.000 μ. Μαθητών-τριών Δημοτικών Σχολείων ώρα έναρξης; 10:00

Εκκίνηση: Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνει στο ύψος των γραφείων της ΔΕΗ (Λεωφόρος Κύκνων), με κατεύθυνση την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς όπου και τερματίζουν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria