«Ναι» της Βουλής στην ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση - OlaDeka

«Ναι» της Βουλής στην ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση

Με 153 ψήφους η Βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση – 136 τα «όχι». Σε υψηλούς τόνους οι ομιλίες Τσίπρα και Μητσοτάκη

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η συζήτηση στη Βουλή με αφορμή την πρόταση μομφής την οποία έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία εναντίον του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την οποία η η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφος εμπιστοσύνης στην ίδια. Συγκεκριμένα, με 153 θετικές ψήφους η Βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης , καθώς ο Γ. Σαρίδης της Ενωσης Κεντρώων έκανε τη μίνι – έκπληξη και ψήφισε «ναι». Συνολικά, σε σύνολο 289 βουλευτών οι 136 ψήφισαν «όχι».

Στη σκιά της θυελλώδους σύγκρουσης την πρώτη ημέρα της διαδικασίας, όπου υπήρξαν απίστευτες αλληλοκατηγορίες για τα κότερα, για τον πλουτισμό και τις σχέσεις με τη χούντα, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξαν να αντιπαρατεθούν έντονα και στη σημέρινη συζήτηση.

Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε στον κ. Μητσοτάκη, «τώρα δεν γελάτε;», όταν αναφέρθηκε στη στάση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, για το θέμα του πατέρα του. Είχε προηγηθεί η παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε, «έκανα λάθος, ξέφυγα», παραδεχόμενος επίσης και το λάθος του Μ. Κεφαλογιάννη για τη fake φωτογραφία που παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής (10/5).

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria