Τώρα – Σε εξέλιξη η σημαντική δίκη για τη γουνοποιία (υπόθεση MARCO VARNI)

ΚΟΖΑΝΗ

Αρχική » Γούνα » Τώρα – Σε εξέλιξη η σημαντική δίκη για τη γουνοποιία (υπόθεση MARCO VARNI)

Σήμερα Δευτέρα 13-05-2019 από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η διεξαγωγή ποινικής δίκης, στο Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας (ΚΟΖΑΝΗ), για την γνωστή σε όλους μας υπόθεση των δυο μεγάλων κλοπών σε βάρος γουναρικών της επιχείρησης «MARCO VARNI», τον Οκτώβριο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2017.

Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί έντονα ολόκληρο τον κλάδο της γούνας διότι από την εξιχνίαση του εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολυμελή ομάδα ατόμων Σέρβικης καταγωγής που δρα μεθοδευμένα, οργανωμένα, με ιδιαίτερα μέσα και σχέδιο δράσης και διαφυγής με τα κλοπιμαία γουναρικά.

Όλα αυτά τα γεγονότα αναστάτωσαν ολόκληρο τον κλάδο της γούνας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο φόβος και η ανησυχία διατηρούνται μέχρι και σήμερα. Μοναδική ελπίδα προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και ασφάλεια σε όλα τα μέλη του κλάδου της γούνας είναι η εξάλειψη και αποτελεσματική καταστολή τέτοιου είδους εγκληματικών φαινομένων μέσα από τους αρμόδιους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.

Οι άνθρωποι της γούνας αλλά και συνολικά η τοπική κοινωνία αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια