Συνεχίζεται αύριο η δίκη για τις κλοπές στην εταιρία MARCO VARNI

ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕΡΒΩΝ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Κοζάνη » Συνεχίζεται αύριο η δίκη για τις κλοπές στην εταιρία MARCO VARNI

Στο Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας διεξάγεται από το πρωί σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 η υπόθεση των δυο μεγάλων κλοπών σε βάρος  γουναρικών της επιχείρησης «MARCO VARNI», που έγιναν τον Οκτώβριο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2017.

Στο εδώλιο των κατηγορουμένων είναι δύο Σέρβοι, οι οποίοι φέρεται ότι ανήκουν σε Διεθνή εγκληματική οργάνωση και οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και είναι προφυλακισμένοι.

Σήμερα κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας και εντυπωσίασαν με τις καταθέσεις τους οι αστυνομικοί οι οποίοι παρουσίασαν όλες τις λεπτομέρειες της υποδειγματικής έρευνας που διενήργησαν και οδήγησε στην σύλληψη των δύο από τους 9 περίπου εμπλεκόμενους στην υπόθεση της κλοπής.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και των πολλών καταθέσεων – στοιχείων που ακολουθούν την υπόθεση, ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με αποτέλεσμα η δίκη να διακοπεί και να συνεχιστεί αύριο στις 10:00 το πρωί.

Στα δικαστήρια της Κοζάνης έκαναν έντονη την παρουσία τους πολλοί σέρβοι συγγενείς, φίλοι και πιθανόν συνεργάτες των κατηγορουμένων που ήρθαν για υποστήριξη των δύο ομοεθνών τους οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και είναι προφυλακισμένοι. Αυτό που εντυπωσίασε ήταν η εικόνα υψηλού οικονομικού στάτους των περισσότερων από αυτούς (τσάντες ΑΡΜΑΝΙ, επώνυμα ρούχα και πανάκριβα αυτοκίνητα πολυτελείας).

Ιδιαίτερη στιγμή σημειώθηκε κατά την διάρκεια της δίκης όταν έκλεισαν τα φώτα και ήχησαν οι συναγερμοί στις δικαστικές αίθουσες και κάποιος μέσα στο δικαστήριο ψιθύρισε: «Τι; ήρθαν και εδώ οι συνεργοί τους; Κόπηκε ρεύμα, χτυπάνε οι συναγερμοί, αυτοί ξέρουν από τέτοια…!»

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια