Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Βασιλική (Βίκυ) Φλέσσα έρχεται στην Καστοριά

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Βασιλική (Βίκυ) Φλέσσα έρχεται στην Καστοριά

Την Πέμπτη 09 Μαϊου επισκέπτεται την περιοχή μας η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Βασιλική (Βίκυ) Φλέσσα . Η  Βασιλική (Βίκυ) Φλέσσα σπούδασε κλασική φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της με υποτροφία στην Νομική Σχολή Αθηνών. Έχει εργαστεί τριάντα χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ), ραδιόφωνο (ΑΘΗΝΑ 9.84, ΕΡΑ 4) και τηλεόραση (ΕΡΤ, Star, Antenna). Η εκπομπή της «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» στην ΕΡΤ είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση. Συμπληρώνει φέτος τον 16ο χρόνο και έχουν φιλοξενηθεί σε αυτήν εξέχουσες προσωπικότητες της Επιστήμης, της Τέχνης, της Θεολογίας και της Φιλοσοφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, της Διεθνούς Αμνηστίας και της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός γιού.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν εθιμοτυπικές επισκέψεις και συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ, ΟΝΝΕΔ και πολιτικά στελέχη του κόμματός μας. Η κ. Φλέσσα θα δώσει συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης στις 13:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Παραλίμνιο.

vicky-flessa

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια