Το ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη κατά του Τανιμανίδη και η πικρία του - OlaDeka

Το ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη κατά του Τανιμανίδη και η πικρία του

Μιλάει ανοιχτά για όσαν έγιναν

Για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη, την συνεργασία τους αλλά και την αιτία που έδωσε τέλος στη στενή φιλία αλλά και στην ταξιδιωτική τους εκπομπή μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής περιέγραψε όλη την πορεία που τον οδήγησε στην τηλεόραση, πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη, πώς γεννήθηκε το World Party αλλά και τι τον πίκρανε από τη σχέση και τη συνεργασία τους.

«Γνώρισα τον Σάκη όταν με κάλεσε στην εκπομπή του. Η ιδέα για το World Party ανήκει στον Σάκη, σε εμένα και τον Θοδωρή. Το ότι σταματήσαμε το World Party μου άφησε μια πικρία. Με τον Σάκη δεν μιλάμε πια και δεν είμαστε φίλοι. Νιώθαμε ότι μας ακύρωνε στο World Party με τις επιλογές του.

Έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Όσο για το τέλος του World Party είπε:

«Δεν ήταν δικιά μου απόφαση, ήταν μια συνολική απόφαση να σταματήσουμε. Αυτή η ιστορία μου έχει αφήσει μια πικρία», συμπλήρωσε, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria