Καστοριά: «1ο Magic Lake Festival» στη γυρολιμνιά (πρόγραμμα) - OlaDeka

Καστοριά: «1ο Magic Lake Festival» στη γυρολιμνιά (πρόγραμμα)

Σήμερα η έναρξη

Ο Iscreamradio και ο Αρσανάς coffee & lounge διοργανώνουν το 1ο Magic Lake Festival. Το Event θα λάβει χώρα, επί της παραλίμνιας οδού, λίγο μετά του Σπηλαίου του Δράκου και λίγο πριν του βυζαντινού ναού του Αγίου Νικολάου, σε ειδυλλιακή τοποθεσία. Μετά από το Εν πλω Boat Party και το Touch the sky festival, δύο καινοτόμα project τα οποία ταρακούνησαν την πόλη της Καστοριάς, στόχος μας και φέτος είναι να πετύχουμε και «το κάτι διαφορετικό», συνδυάζοντας την ιδιαίτερη γεωμορφολογία της τοποθεσίας, την απεριόριστη – μαγευτική θέα με το υγρό στοιχείο και την ποιοτική μουσική.
Το Magic Lake Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου (έναρξη: 17:30) και Κυριακή 21 Απριλίου (έναρξη: 16:00) με Dj sets και Live (band) από διακεκριμένους εγχώριους και τοπικούς καλλιτέχνες.
Κόστος – Προμήθεια εισιτηρίων:
Μονοήμερο εισιτήριο: 7,00€
Διήμερο εισιτήριο: 10,00€
Σας προτείνουμε να προμηθευτείτε εισιτήρια στο άμεσο μέλλον λόγω μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στέλνοντας μήνυμα είτε στη σελίδα του Iscreamradio είτε σε κάποιον από τους διοργανωτές, παράγοντες, Dj’s. Petros Totonidis Zisis Pitas Panos Panidis Stergios Mpairaktaris Νίκος Βρουχάκης George Tzatzis Chris Kou Panagiotis JamPa Tsio Groovy Vibes Miltiadis Tokatlidis
Επίσης σημεία προπώλησης εισιτηρίων έχουν οριστεί ο χώρος διεξαγωγής του Event Αρσανάς coffee & lounge στην πόλη της Καστοριάς και το La Maison στη πόλη του Άργους Ορεστικού.

Line Up:

Σάββατο 20 Απριλίου 2019
17:30 – 19:30 —> Nikos V. (aka Νίκος Βρουχάκης)
19:30 – 21:30 —> Big Daddy (aka Miltiadis Tokatlidis)
21:30 – 23:30 —> Fefe (aka Efthimis Kasapis)
23:30 – 01:30 —> AND.US (aka Panos Panidis)
01:30 – 05:30 —> Ms. Lefki (Official)
05:30 – End —> George Tz. & Chris K (Back2Back Dj Set) (aka George Tzatzis & Chris Kou)

Κυριακή 21 Απριλίου 2019
16:00 – 17:30 —> JamPa (aka Panagiotis JamPa Tsio)
17:30 – 19:00 —> Groovy Vibes
19:00 – 21:30 —> Monsieur Minimal
21:30 – 22:00 —> JamPa (aka Panagiotis JamPa Tsio)
22:00 – 01:30 —> Nikos Diamantopoulos Music
01:30 – 03:30 —> Pit Ass (aka Zisis Pitas)
03:30 – End —> AND.US & Fefe (Closing Back2back Dj Set) (aka Panos Panidis & Efthimis Kasapis)

Εγχώριοι καλλιτέχνες (Dj’s/Producers)
Ms. Lefki 
Υποδεχόμαστε την Βασίλισσα της House & Γυναίκα – Θρύλο των decks που συνετέλεσε στην δόμηση της House σκηνής της Ελλάδας για περισσότερο από 2 δεκαετίες !!
Nikos Diamantopoulos 
Ο Νίκος Διαμαντόπουλος είναι μουσικός, μουσικός παραγωγός και DJ, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αίγιο, στην Πελοπόννησο.
Είναι ένας από τους «βετεράνους» της house σκηνής και υπηρετεί με συνέπεια τη μουσική βιομηχανία για περίπου 30 χρόνια, μετρώντας περισσότερες από 200 κυκλοφορίες, συμπεριλαμβανομένων 4 άλμπουμ (LP’s), ενώ έχει συνεργαστεί με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Little Louie Vega, Jask, Lustral, Hiroshi Watanabe, Roland Clark, Jamie Lewis.
Μουσικές του έχουν κυκλοφορήσει σε κορυφαίες δισκογραφικές εταιρείας όπως οι Armada Music, Defected, King Street, Purple Music, Vida Records.Ο ήχος του Νίκου περιγράφεται ως ονειρικός και συναισθηματικός, με επιρροές από διαφορετικές κουλτούρες συμπεριλαμβανομένων των jazz, soul, afro-beat, funk και ethnic –
folk music. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στα 9 του χρόνια, διαπρέποντας στο αρμόνιο και εργάστηκε ως μουσικός σε groups και καθηγητής. Με παρουσία σε εκατοντάδες χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Τουρκία, Κύπρο, Ντουμπάϊ, Γερμανία, Ρωσία, Σκωτία) η μουσική του υποστηρίζεται θερμά από κορυφαίους καλλιτέχνες όπως Ian Friday, Todd Terry, N’dinga Gaba, D-Malice, Hector Romero, Soulfuledge, Booker T, Jask, Jamie Lewis, MoBlack Rescue Poetix, Jihad Muhammad,, Roland Clark, Rhythm
Staircase, Pablo Fierro, M. Caporale, Carlos Francisco, Souldynamic, Adam Rios, Alfred Azzetto, Oscar P, Hallex M, Benji Candelario.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria