Αγαπημένοι ηθοποιοί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν είναι πια στη ζωή - OlaDeka

Αγαπημένοι ηθοποιοί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» που δεν είναι πια στη ζωή

Εμφανίστηκαν ως guests στα επεισόδια και άφησαν ιστορία

Μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που συνεχίζει να παίζεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη ήταν το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μια σειρά που δύσκολα μπορεί να βαρεθεί κάποιος, όσες φορές και αν την δει αφού έχει πολύ αστείες ατάκες και φοβερούς ηθοποιούς. Με πρωταγωνιστές τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου, το εν λόγω σίριαλ άφησε την δική του ιστορία. Ωστόσο στην σειρά συμμετείχαν ως guests και διάφοροι άλλοι ηθοποιοί που κατάφεραν να κάνουν εντύπωση και μνημονεύονται ακόμα και σήμερα.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι από αυτούς δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή. Δείτε παρακάτω ποια είναι τα 8 πρόσωπα που πέρασαν από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», έκαναν εντύπωση, αλλά δεν βρίσκονται πια στην ζωή.

Ο Χρήστος Ευθυμίου έφυγε το 2008, σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Απόστολος Σουγκλάκος απεβίωσε το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Αρχικά έμεινε σε κώμα και δύο εβδομάδες αργότερα (5 Σεπτεμβίου) κατέληξε.

Με τον Σωτήρη Βάγια, η Ράντου φλέρταρε στην σειρά και είχε πάρει μάλιστα και τον συμπαθητικό σκύλο του «Τσέχωφ» στο σπίτι. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του το 2014, έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Γιώργος Βελέντζας ταλαιπώρησε τον Κατακουζινό σε ένα επεισόδιο. Έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 87 ετών.

Η Ντόρα Σιμοπούλου ήθελε στο έργο, ο γιος της (Σπύρος Μπιμπίλας) να «καθαρίσει» τον Επίκουρο Καθηγητή της Βυζαντινολογίας. Άφησε τη τελευταία της πνοή στα 75 της χρόνια, το 2016.

Ο Ανδρέας Ντούζος έφυγε από τη ζωή το 2013. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος.

Ο Άρτο Απαρτιάν προδόθηκε το 2010 από πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε έμφραγμα.

Η Έφη Τσαμποδήμου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria