Η Σιδηροπούλου Βαρβάρα (Ρούλα) στο ψηφοδέλτιο Καρυπίδη για την Εορδαία (ΚΟΖΑΝΗ)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Η Σιδηροπούλου Βαρβάρα (Ρούλα) στο ψηφοδέλτιο Καρυπίδη για την Εορδαία (ΚΟΖΑΝΗ)

Η ίδια δηλώνει:

«Παρακολουθώντας την Αυτοδιοικητική πορεία του Περιφερειάρχη ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ο οποίος πέντε χρόνια ταπεινά με ήθος και αίσθημα ευθύνης εργάζεται σκληρά για την εκπλήρωση των προεκλογικών του δεσμεύσεων και όχι μόνο, μεγάλο μέρος των οποίων έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία, μου δόθηκε κίνητρο και ώθηση να συμμετάσχω ως υποψήφια Π.Σύμβουλος στο εγχείρημά του για μια δυναμική και πρωτοπόρο Περιφέρεια! Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας !
Δύναμή μου η αφοσίωση, το πάθος για δημιουργία και προσφορά !
Προσφορά στον τόπο !
Όχι αυτοπροβολή και ιδιοτέλεια ,
Όχι αδιαφάνεια ,
Όχι ανούσιες ρητορείες ,
Όχι κομματική εμπάθεια.
Ο κόσμος έχει αλλάξει !
Νεες δυναμικές αναπτύσσονται , στις οποίες αξιοποιούνται συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Σ αυτόν τον κόσμο πρέπει να συμμετάσχουμε δυναμικά!
Να διερευνούμε τα μερίσματά μας και να δημιουργούμε νέα…
Δεν υπονομεύουμε τον εαυτό μας με το να απογοητευόμαστε βλέποντας το πρόβλημα… Γοητευόμαστε με τη λύση !
Με ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Συνεχίζουμε…..!!!»

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σιδηροπούλου Βαρβάρα (Ρούλα), του Παναγιώτη και της Σταματίας , γεννήθηκε το 1971 στην Κολωνία της Γερμανίας . Παντρεμένη και μητέρα τριών κοριτσιών.

Αποφοίτησε άπο το ΤΕΛ. Πτολεμαϊδας στον τομέα Οικονομίας και Διοίκισης .

Από το 1989 εως το 2000 έζησε στο κρατίδιο της Βεστφαλίας (Nordrhein-Westfalen) στη Γερμανία .

Εκεί εργάστηκε ως πτυχιούχος “Αισθητικής και Κοσμετολογίας” της Krefelder Berufsfachschule , σε διακεκριμένα Ινστιτούτα αισθητικής , καθώς και ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο εστίασης .

Τρέφοντας ανησυχίες για την πολιτιστική μας κουλτούρα , υπήρξε χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών στο Σύλλογο της ελληνικής κοινότητας στο Krefeld . Αυτήν την ιδιότητα ακολούθησε για ένα διάστημα και στον Σύλλογο της Ευξείνου Λέσχης Αλ. Υψηλάντης των Πύργων Εορδαίας , απ’ όπου κατάγεται , αλλά και διαμένει ξανά από το 2000.

Έκτοτε διατέλεσε χρέη Προέδρου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύργων και υπήρξε μέλος στον ΤΟΕΒ Πύργων.

Εν Συνεχεία , στην προσπάθεια να προσφέρει στον τόπο της  , κατέβηκε το 2002 ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ Ένωση Πολιτών “ Δήμου Βερμίου.

Την πολιτική της ενεργητικότητα διαδέχτηκε το 2010 η υποψηφιότητα της ως Δημοτική Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Βερμίου με την “Δημιουργίκη Ενότητα” Δήμου Εορδαίας.

Μέλος του ΝΠΔΔ “Κοινωνικής Πολιτικής Πολιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας  (ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π),, Δήμου Εορδαίας.

Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας με παράλληλη ενασχόληση στον αγροτικό τομέα , δηλώνοντας η ίδια “λάτρης της φύσης”!

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια