Α’ ΕΠΣ : Οι φιλοξενούμενοι τον πρώτο λόγο στην 22η αγωνιστική – Στο 93’ λυτρώθηκε και πάλι, η Αστραπή Μεσοποταμίας - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ : Οι φιλοξενούμενοι τον πρώτο λόγο στην 22η αγωνιστική – Στο 93’ λυτρώθηκε και πάλι, η Αστραπή Μεσοποταμίας

Η επικράτηση των φιλοξενούμενων και τα 17 γκολ που σημειώθηκαν στα 5 ματς που διεξήχθησαν, ξεχώρισαν στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η κατάσταση στην κορυφή

παρέμεινε αμετάβλητη, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ουρά της βαθμολογίας, κυρίως με τα σενάρια αναδιάρθρωσης που κυκλοφορούν όσον αφορά την παραμονή της Καλλιθέας στην Γ’ Εθνική, κάτι που επηρεάζει άμεσα και τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Α’ στην Β’ κατηγορία.
Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η πρωτοπόρος της βαθμολογίας «Αστραπή» Μεσοποταμίας, μετά τη νέα νίκη (19η) που πέτυχε στην έδρα της διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας των 6 βαθμών από τον 2ο Παναργειακό, ενώ την επόμενη αγωνιστική δαμάζεται σε μια δύσκολη έδρα (μόλις μία ήττα), όπως αυτή του Μαυροχωρίου, κόντρα στον 3ο της βαθμολογίας «Γράμμο».

Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» για δεύτερο συνεχόμενο ίδρωσαν να κερδίσουν (είχαν δύο δοκάρια), σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα τους στις καθυστερήσεις (90+3’), κόντρα στα μαχητικά Γραμμοχώρια, διατηρώντας, παράλληλα την θετική παράδοση των 10 νικών στα τελευταία 11 ματς εντός έδρας κόντρα στα «Ελάφια» (το 2003 είχαν κερδίσει τελευταία φορά τα Γραμμοχώρια και το 2013 είχαν αποσπάσει ισοπαλία. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, έχοντας από μία αποβολή.

Με σύμμαχο την παράδοση και ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη ο Παναργειακός επικράτησε με το επιβλητικό σκορ 4-0 του Γράμμου Μαυροχωρίου, υποχρεώνοντάς τον σε ήττα μετά από ένα εντυπωσιακό σερί 9  νικών στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με απουσίες, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων γνωρίζοντας την ήττα μετά από 5 μήνες, ενώ το προσεχές  Σάββατο υποδέχονται στην έδρα τους την πρωτοπόρο και αήττητη Αστραπή Μεσοποταμίας, σε ένα ματς που «κλέβει» την παράσταση των αγώνων.

Νέα ήττα εντός έδρας για την «Δόξα» Κορησού, αυτή την φορά από το Νταηλάκη με το ίδιο σκορ του α’ γύρου 1-2. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν έξι ματς χωρίς τρίποντο και εξακολουθούν να βρίσκονται σε βαθμολογικά κάμψη, ενώ μπήκαν για τα καλά, πλέον, σε περιπέτειες.
Φυσικά περιθώρια για να ανακάμψουν υπάρχουν, ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο (εκτός έδρας στον Κρόνο).
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και 4η εκτός έδρας και σταθεροποιήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ματς γκραν-γκινιόλ στους Αμπελόκηπους. Δόξα και  Ηρακλής Πολυκάρπης μετά από ένα χορταστικό και με ανατροπές σε θέαμα ματς τα μοιράστηκαν όλα. Το τελικό 3-3, αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του συναρπαστικού ματς, με τις δύο ομάδες να αποχωρούν ικανοποιημένες από τον βαθμό που απέσπασαν, με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο, να διατηρούν την πολύ καλή παράδοση που έχουν και στα ματς εκτός έδρας κόντρα στους «μαυραετούς».

Την ρεβάνς του α’ γύρου και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2), πήρε η Πεντάβρυσος επικρατώντας στο γήπεδο του Τοιχιού της ΑΕ Βιτσίου. Ήταν το 2ο τρίποντο εκτός έδρας για τους «κυανόλευκους» σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Επίσης, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ κάρτες.

Τέλος ρεπό είχε ο ΑΟ Κάστωρ, ενώ αναβλήθηκε λόγων σχολικών εκδρομών το ματς ΚΡΟΝΟΣ-ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ.

Τα αποτελέσματα  (22η αγωνιστική)

_' ___

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria