Φωτοδιαδρομή-«Το παζλ του Αυτισμού… ενώνει τη Δυτική Μακεδονία» Μανιάκοι Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Φωτοδιαδρομή-«Το παζλ του Αυτισμού… ενώνει τη Δυτική Μακεδονία» Μανιάκοι Καστοριάς

Από το 2008, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, καθιερώθηκε πως κάθε χρόνο, θα γιορτάζεται στις 2 Απριλίου η Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό. Σκοπός της είναι να ενημερώσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τον αυτισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινωνία. Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτής της ημέρας ξεκίνησε πριν από λίγο το το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Αυτισμού από την  Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.

 «Το παζλ του Αυτισμού… ενώνει τη Δυτική Μακεδονία» Δράση του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς σε συνεργασία με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Μακεδονίας και συμμετοχή στα Ρεκόρ Γκίνες με το μεγαλύτερο ανθρώπινο κομμάτι παζλ. (Η δράση πραγματοποιήθηκε  στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου στους Μανιάκους Καστοριάς)

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια