Οι Νέοι +εργάζονται – Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Οι Νέοι +εργάζονται – Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά

Η πρωτοβουλία της προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή Νέων, διοργανώνεται από τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και το Europe Direct – Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο του έργου “Νεανικές Δράσεις”.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει την ιδέα της Δημοκρατίας και να αφυπνίσει τους νέους για ζητήματα που αφορούν την πόλη τους. Οι συμμετέχοντες αλληλεπιδρούν και αποφασίζουν με βάση το γόνιμο διάλογο, εξοικειώνονται με τους θεσμούς  και τα κοινά μέσα από έναν σύγχρονο τρόπο δια δραστικής εμπειρίας.

Η προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στην Καστοριά θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, στις αίθουσες του Δημαρχείου Καστοριάς από τις 10.30 έως και τις 16.30, με ενδιάμεσα διαλλείματα για ελαφριά γεύματα και καφέ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτητές και νέοι από 15 έως 23 ετών και οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοικτές έως και τις 10.03.2019.

Η φόρμα αιτήσεων συμμετοχής βρίσκεται εδώ. https://goo.gl/forms/LU54pLrkg52DRmek2

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά δώρα και βεβαιώσεις συμμετοχής!

Πληροφορίες: Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct – Δυτικής Μακεδονίας | 2385101446 | [email protected]

neoi

Μια γεύση από την πρώτη φάση του Αμυνταίου στο παρακάτω βίντεο:

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια