Βελβεντό: «Να δώσουμε τα κλειδιά της πόλης στον Καρυπίδη»

Λαϊκή Συνέλευση στο Βελβεντό με θέμα την ανεξαρτησία και την λειτουργία του νέου Δήμου Βελβεντού

belbento
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Βελβεντό: «Να δώσουμε τα κλειδιά της πόλης στον Καρυπίδη»

Περισσότεροι από 1000 πολίτες του Βελβεντού & των οικισμών παρακολούθησαν την πανηγυρική Λαϊκή Συνέλευση με θέμα την ανεξαρτησία & την λειτουργία του νέου Δήμου Βελβεντού στο κέντρο ΜΕΤΟΧΙ, το Σάββατο 16 Μαρτίου το βράδυ.

Η βραδιά θύμιζε μεγάλη θερινή εκδήλωση και οι περισσότεροι χρειάστηκε να σταθμεύσουν αρκετά μακριά τα αυτοκίνητα τους από το κέντρο Μετόχι λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης. Πολύς κόσμος παρακολουθούσε από τις βεράντες του κέντρου και έξω από τα παράθυρα αφού η αίθουσα ήταν ασφυκτικά πλήρης.

Η Συντονιστική Επιτροπή φορέων και δημοτών, βουλευτές, φορείς και ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησαν για τη μεγάλη αυτή επιτυχία που ήταν πολύχρονο αίτημα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφερόμενος στην πορεία όλης της προσπάθειας ανέφερε ότι το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Έδωσε μάλιστα και μια είδηση λέγοντας ότι σε συνεννόηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο Βελβεντό θα γίνει ένα κέντρο αναφοράς που θα εκπαιδεύονται όλοι οι αγρότες της χώρας ανάμεσα από το λύκειο και το πανεπιστήμιο, σημειώνοντας:

«Για να δει όλη η Ελλάδα, πως παράγεται εδώ η γνώση, πως παράγεται η προστιθέμενη αξία, τι αγρότες διαθέτουμε και τότε δεν θα λέμε σας ευχαριστώ που έγινε δήμος, θα λένε αυτοί ευχαριστώ που έχουμε τέτοιο δήμο που παράγει γνώση,εμπειρία και δυνατότητες…»

Λίγο πριν ομιλητής από το βήμα χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη, μεγάλη αίθουσα όταν πρότεινε να δωθούν τα κλειδιά της πόλης στον Θόδωρο Καρυπίδη. Σε επόμενο άρθρο μας θα υπάρξει και σχετικό video.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια