Την Τετάρτη στη λαϊκή μόλις δείτε αυτή την ταμπέλα…ορμήξτε!

ΤΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΟ!

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Την Τετάρτη στη λαϊκή μόλις δείτε αυτή την ταμπέλα…ορμήξτε!

Την Τετάρτη στη λαϊκή μόλις δείτε αυτή την ταμπέλα…ορμήξτε! Γιατί για άλλη μία φορά πρέπει να βιαστείτε για να προλάβετε. Το «ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και οι χονδροελιές Καλαμών του Γεώργιου Γεωργακόπουλου έχουν αποκτήσει φανατικούς λάτρεις της μοναδικής ποιότητας και γεύσης!

Το «ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» του Γεώργιου Γεωργακόπουλου είναι δημιούργημα μιας οικογένειας με μακρόχρονη παράδοση ενός αιώνα στο ελαιόλαδο.
Η παραγωγική διαδικασία ξεκινά από την πρωτογενή παραγωγή του προϊόντος στον ελαιώνα και φτάνει μέχρι την τελική τυποποίηση του ελαιολάδου σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της περιοχής.

Ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος επιλέγει τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες του και τον ελαιοποιεί σε σύγχρονο λιοτρίβι με ψυχρή έκθλιψη και παραδοσιακές τεχνικές με αγάπη και μεράκι για την ελαιουργία.
Η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου γίνεται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και εν συνεχεία αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση της σταθερής ποιότητας, του μοναδικού αρώματος και της εξαιρετικής γεύσης με όλα τα πλούσια συστατικά του καρπού της.

Έτσι το προσφερόμενο ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και γεύσης διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Από το πρωί της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου, θα βρείτε το περίφημο λάδι και τις πεντανόστιμες χονδροελιές Καλαμών του Καλαματιανού παραγωγού, στη Λαϊκή Αγορά της Καστοριάς.

Αναζητείστε αυτή την ταμπέλα και τον Γεώργιο Γεωργακόπουλο:

paragogos

ladi

georgakopoulos
Ο ελαιοπαραγωγός Γεώργιος Γεωργακόπουλος από την Μεσσηνία

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος θα βρίσκεται στην Καστοριά την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου για παράδοση παραγγελιών.

Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο 6949614729 με τον ίδιο, για να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ή τις περίφημες Χονδροελιές Μεσσηνίας φετινής χρονιάς.

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε σχετικά από τον Καλαματιανό ελαιοπαραγωγό τηλεφωνικά ή κατά την επίσκεψή του στην Καστοριά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στη Λαϊκή Αγορά της Καστοριάς.

ladi-georg-laiki

ladi-georgakopoulos

ladi-kalamatas

1

2

3

 

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια