Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς Μισέλ Ασημακοπούλου - OlaDeka

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς Μισέλ Ασημακοπούλου

Την  Κυριακή  24 Φεβρουαρίου 2019 αντιπροσωπεία της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Σπυρίδη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Μηνά Τοτονίδη και τον Ταμία κ. Κωνσταντίνο Θεοχάρη, πραγματοποίησε συνάντηση με τη Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου  με αφορμή την επίσκεψή της στην Καστοριά λόγο ενημερωτικής ημερίδας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε παρουσία της ΒουλευτήΝ.Δ Καστοριάς  κα. Μαρίας Αντωνίου και του προέδρου της ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Στέργιου Αδάμ εκθέσαμε τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό προσωπικό  της Δ.Α Καστοριάς και εν γένει το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Με αφορμή δε την υποψηφιότητα της κυρίας Ασημακοπούλου για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο επικεντρωθήκαμε κυρίως στον τομέα  προστασίας των Ευρωπαϊκών  συνόρων της ευαίσθητης περιοχής μας. Ειδικότερα θίξαμε την διαρκώς αυξανόμενη διασυνοριακή  εγκληματικότητα σε όλο το μήκος της Ελληνοαλβανικής μεθορίου, το επίκαιρο μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το περίφημο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης καμερών των συνόρων προερχόμενο από τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα προγράμματα περιόδου 2014 -2020.

     Στη κυρία βουλευτή επιδόθηκε αναλυτικό υπόμνημα όλων των ζητημάτων για τα οποία αναφερθήκαμε, ενώ η ίδια δήλωσε γνώστης των προβλημάτων καθώς έχει διατελέσει και Βουλευτής Ιωαννίνων.

                                                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                              -Ο-                                                                                                             -Ο-

                        Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας                  

               ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                         ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

                 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria