Σκουρλέτης για δηλώσεις Κοτζιά και τη μη στήριξη σε Καρυπίδη: «Είμαστε το μοναδικό ίσως κόμμα που δεν έχει υιοθετήσει τη λογική των χρισμάτων. Τον κ. Καρυπίδη τον κατατάσσω ως έναν από τους αποδοτικούς και καλούς Περιφερειάρχες»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Σκουρλέτης για δηλώσεις Κοτζιά και τη μη στήριξη σε Καρυπίδη: «Είμαστε το μοναδικό ίσως κόμμα που δεν έχει υιοθετήσει τη λογική των χρισμάτων. Τον κ. Καρυπίδη τον κατατάσσω ως έναν από τους αποδοτικούς και καλούς Περιφερειάρχες»

Τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών N. Κοτζιά και τη μη στήριξη του «ΠΡΑΤΤΩ», στον Θ. Καρυπίδη, στις εκλογές του Μαΐου,  σχολίασε ο γραμματέας της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε,το μεσημέρι της Παρασκευής 1/2, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο κτήριο της ΖΕΠ, στην Κοζάνη. «Είμαστε το μοναδικό ίσως κόμμα που δεν έχει υιοθετήσει τη λογική των χρισμάτων. Τον κ. Καρυπίδη προσωπικά τον κατατάσσω ως έναν από τους αποδοτικούς και καλούς Περιφερειάρχες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια