Σκάνδαλο Novartis: 6 πολιτικοί στην Εισαγγελέα

Μάρτυρας και συνεργάτιδα πολιτικού προσώπου είδε να δίνουν χρήματα σε πολιτικό

Αρχική » Ελλάδα » Σκάνδαλο Novartis: 6 πολιτικοί στην Εισαγγελέα

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι καταλυτικές για το σκάνδαλο Novartis. Επίσης, ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις. Κι΄ αυτό γιατί αναμένεται χιονοστιβάδα αποκαλύψεων.

Το προμηνύει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Kontranews. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι να καταθέσουν στην Εισαγγελία Διαφθοράς έξι πολιτικά πρόσωπα. Κι΄ αυτό γιατί υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία που τους εμπλέκουν με το σκάνδαλο Novartis. Να επισημάνουμε ότι το σκάνδαλο Novartis κόστισε δεκάδες δισεκατομμύρια στον ελληνικό λαό.

Μάλιστα το νέο συγκλονιστικό στοιχείο είναι πως υπάρχει μία νέα προστατευόμενη μάρτυρας. Πρόκειται, όπως αναφέρει η Κυριακάτικη Kontranews για συνεργάτιδα ενός εκ των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο.

Μάλιστα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η προστατευόμενη μάρτυρας και συνεργάτιδα πολιτικού προσώπου είδε να δίνουν χρήματα σε πολιτικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Νίκος Μανιαδάκης είχε καταθέσει κάτι αντίστοιχο. Οτι δηλαδή είχε δει να βάζουν δεσμίδες με ευρώ στην εσωτερική τσέπη του σακακιού ενός πολιτικού προσώπου.

Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι η έγκριτη και πολύ καλά πληροφορημένη δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου είχε πει την περασμένη εβδομάδας σε τηλεοπτική εκπομπή όταν καλείται κάποιος ως ύποπτος, τότε υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για το αδίκημα για το οποίο καλείται.

Και πρόσθεσε ότι «θα κληθούν ως ύποπτοι για παθητική δωροδοκία σύμφωνα με το άρθρο 31 του κώδικα ποινικής δικονομίας. Οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς θα ζητήσουν την άδεια της Βουλής γιατί αυτοί που φέρονται ότι θα κληθούν είναι εν ενεργεία βουλευτές».

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια