Κάθοδο στην Αθήνα εξετάζουν οι αγρότες

«Όλα είναι πιθανά, όλα είναι στο τραπέζι. Τίποτα δεν αποκλείεται», δηλώνουν οι αγρότες

Αρχική » Ελλάδα » Κάθοδο στην Αθήνα εξετάζουν οι αγρότες

Ο επικεφαλής των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, Κώστας Τζέλλας, χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα αναφορικά με το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «στο τραπέζι» και το ενδεχόμενο της «καθόδου» των αγροτών στην Αθήνα.

«Όλα είναι πιθανά, όλα είναι στο τραπέζι. Τίποτα δεν αποκλείεται», δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι αγρότες σκοπεύουν να κατέβουν άμεσα στην Αθήνα, ενώ συμπλήρωσε: «Ο προσωρινός αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου στις σήραγγες των Τεμπών το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο αγροτικός κόσμος ασφυκτιά και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να αγνοούνται τα πάγια και διαχρονικά αιτήματά του».

Παράλληλα, σημείωσε: «Θέλουμε να συναντηθούν άμεσα με υπουργικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη, και τους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου».

Ο κ. Τζέλλας, υποστήριξε ότι αν αυτό δεν συμβεί, «δεν μένει παρά να ισχύσει η απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, γεγονός που συνεπάγεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων». «Το κόστος παραγωγής είναι εξοντωτικό, δεν αντέχουμε άλλο», κατέληξε.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια