Ζάεφ στο OPEN TV: Θα σεβαστούμε με το παραπάνω τη Συμφωνία των Πρεσπών - OlaDeka

Ζάεφ στο OPEN TV: Θα σεβαστούμε με το παραπάνω τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Η Συμφωνία περιέχει το πνεύμα της φιλίας, δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα» επεσήμανε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας

Ο πιο περιζήτητος πολιτικός στο Μόναχο ήταν νωρίτερα σήμερα ο Ζόραν Ζάεφ καθώς απαντούσε συνεχώς σε ερωτήσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας αποκλειστικά στον ανταποκριτή του OPEN TV στο Βερολίνο Παντελή Βαλασσόπουλο είπε ότι «πιστεύω πως η Συμφωνία θα γίνει απόλυτα σεβαστή, σεβαστή στο 100% και ακόμη περισσότερο. Και γιατί αυτό; Γιατί η Συμφωνία περιέχει το πνεύμα της φιλίας, δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα». Ακόμη πρόσθεσε ότι «πρέπει να ακολουθήσουμε το αίσθημα της φιλίας, να δείξουμε στους πολίτες μας τα οφέλη και βέβαια η πλήρης εφαρμογή θα φανερώσει τα συγκεκριμένα οφέλη και για τις δύο πλευρές: και για τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και για τους πολίτες της Ελλάδας».

Λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας είχε δηλώσει ότι είναι φίλος με τον Αλέξη Τσίπρα. «Νομίζω ότι έχουμε χτίσει μια τόσο ωραία φιλία με τον Αλέξη, που θα διαρκέσει όσο ζούμε. Αλλά αυτό που θα ήθελα είναι οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας να χτίσουν και εκείνοι μια τέτοιου είδους φιλία.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria