Δεκτή η έφεση της Καλλιθέας για το ματς με Καναλάκι – Με άλλη ψυχολογία στο ματς με τον Κρόνο Αργυράδων

Αρχική » Αθλητικά » Δεκτή η έφεση της Καλλιθέας για το ματς με Καναλάκι – Με άλλη ψυχολογία στο ματς με τον Κρόνο Αργυράδων

Ανατροπή της Α/θμιας απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, είχαμε σήμερα από την Επιτροπή Εφέσεων, η οποία, δικαίωσε τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, όσο αφορά το ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου, στο οποίο δεν προσήλθε να αγωνιστεί.
Πρωτόδικα από το Καστοριανό συγκρότημα επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών θεωρώντας το υπαίτιο για τη μη διεξαγωγή με τέρματα 3-0, ενώ παράλληλα είχε επιβληθεί και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ.
Ωστόσο, η ομάδα της Καλλιθέας υπέβαλε έφεση κατά της απόφασης προσκομίζοντας και νέα δικαιολογητικά, όσον αφορά τους λόγους μη προσέλευσης της ομάδας στο γήπεδο του Καναλακίου για την αναμέτρηση με τον Αχέροντα.

Η απόφαση της έφεσης που εκδικάστηκε και ανακοινώθηκε σήμερα, δικαιώνει την ομάδα της Καλλιθέας, στην οποία επιστρέφονται οι 3 βαθμοί που αφαιρέθηκαν πρωτόδικα, ενώ δεν ισχύει και το χρηματικό πρόστιμο που της είχε επιβληθεί.

Παράλληλα, εντός 15 ημερών θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας Αχέροντας Καναλακίου-Μ.Α Καλλιθέας.
Μετά την θετική αυτή εξέλιξ και ειδικότερα της επιστροφής των  3 βαθμών σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει κι ένα ματς λιγότερο, η ομάδα της Καλλιθέας, βελτίωσε την βαθμολογική της θέση και σίγουρα θα ταξιδέψει με άλλη ψυχολογία στην Κέρκυρα, στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρησή της με τον Κρόνο Αργυράδων.

 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια