Σε 24ωρη απεργία αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος

Εκτός από την στάση εργασίας της ΟΛΜΕ, η Διδασκαλική Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου. Οπότε εκτός την 3ωρη στάση της ΟΛΜΕ και την καθυστέρηση έναρξης (09:15) που αποφάσισε ο Δήμαρχος Καστοριάς και την απόφαση για κλείσιμο σχολείων Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ από τον Δήμο Άργους Ορεστικού,  η εν λόγω 24ωρη απεργία δείχνει ότι και αύριο μαθήματα (κανονικά τουλάχιστον) δεν θα γίνουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και  από την Δευτέρα, 14/1 καλούν σε νέα απεργία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ
Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε δυναμικά τον αγώνα!
Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις  ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων).
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Για τα ΔΣ ΟΛΜΕ-ΔΟΕ
Ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ                           Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ
Νικηφ. Κωνσταντίνου                                  Θαν. Κικινής

ΔΟΕ

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria