Υποδοχή εκπαιδευτικών και μαθητών ευρωπαϊκών σχολείων στο Δημαρχείο Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Υποδοχή εκπαιδευτικών και μαθητών ευρωπαϊκών σχολείων στο Δημαρχείο Καστοριάς

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ «Regardons les rivieres et les mares, protegeons les ecosystems aquatiques dulcicoles..», «Παρατηρούμε και προστατεύουμε την λίμνη»  ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής υποδέχτηκε στο Δημαρχείο σήμερα εκπαιδευτικούς και μαθητές ευρωπαϊκών σχολείων. Τα σχολεία που επισκέφτηκαν την πόλη μας και το 4ο Γυμνάσιο Καστοριάς με το οποίο συμμετέχουν από κοινού στο πρόγραμμα  είναι από το Βέλγιο, την Ισπανία, την Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ρουμανία, την Σλοβακία και την Τσεχία.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στον δήμο Καστοριάς και αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του προγράμματος Erasmus+ που φέρνει σε επικοινωνία μαθητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης ώστε να ανταλλάξουν εμπειρίες, να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των περιοχών που επισκέπτονται και ειδικά για τον τόπο μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον περιβαλλοντικό πλούτο της περιοχής μας, την λίμνη της Καστοριάς, τα μνημεία, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα ήθη και έθιμα.

Τέλος συνεχάρη την διευθύντρια, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 4ου γυμνασίου Καστοριας για την ένταξη και την συμμετοχή τους στο ενδιαφέρον αυτό περιβαλλοντικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

1

2

3

4

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια