Στην Καστοριά ο Επιστημονικός Αθλητικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artant” – ΝΙΚΗ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Στην Καστοριά ο Επιστημονικός Αθλητικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “Victor Artant” – ΝΙΚΗ

Ο Επιστημονικός Σύνδεσμος ΝΙΚΗ, Σωματείο Γονέων Ατόμων με Αναπηρίες, στο πλαίσιο της καινοτόμας δράσης αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης των ΑμεΑ, θα πραγματοποιήσει πολυήμερο πρόγραμμα διαβίωσης στο Νομό Καστοριάς από τις 2/01/2019 έως και τις 6/01/2019.

    Στόχος του προγράμματος είναι η διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών ώστε να μπορούν να είναι κατά το δυνατόν αυτόνομα ως προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

    Για αυτό τον λόγο θα ήταν σημαντικό να καλύψετε, με τον τρόπο που εσείς κρίνετε, το συγκεκριμένο πρόγραμμά μας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη σας.

Επισημαίνουμε ότι το πρόγραμμα αυτό διαμορφώνεται σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο Καστοριάς οι οποίοι είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας. Την Πέμπτη 3/01 στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή Καστοριάς στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

ΣΜΠΡΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια