ΠΑΤΡΙΕ: Δεσμευόμαστε να καταργήσουμε την αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική και ανυπόστατη συμφωνία των Πρεσπών - OlaDeka

ΠΑΤΡΙΕ: Δεσμευόμαστε να καταργήσουμε την αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική και ανυπόστατη συμφωνία των Πρεσπών

Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ό,τι με σκληρούς αγώνες και αίμα Ελληνικού λαού και Εθνικού στρατού υπερασπιστήκαμε νικηφόρα το 1949, παραδόθηκε από τους σύγχρονους Εαμοβουλγαρους με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Χωρίς κανένα δικαίωμα βουλευτές του έδωσαν τα ”άγια τοις κυσί” παραχωρώντας το όνομα της Μακεδονίας, δηλαδή κυριαρχικό μας δικαίωμα, με επακόλουθο την απειλή και αμφισβήτηση της εθνικής ιστορικής και  πολιτισμικής ταυτότητας της Ελλάδας. Επομένως, η συμφωνία αυτή είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Είναι, επίσης, διαδικαστικά ΑΚΥΡΗ εφόσον δεν τηρήθηκαν οι όροι της , τόσο για την ολοκλήρωση των διαδικασιών από πλευράς Σκοπίων έως τέλος του 2018, όσο και γιατί προβλεπόταν ρητά ότι πρώτα θα ετίθεντο σε ισχύ οι τροποποιήσεις του Συντάγματος Σκοπίων και μετά θα προχωρούσε σε κύρωση η Ελληνική Βουλή, πράγμα που δεν τηρήθηκε.

 

Είναι επίσης κατάφωρα ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, γιατί είναι αντίθετη στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δεν έγινε λόγος για αυτήν προεκλογικά από την κυβέρνηση, για να υφαρπάξει τη ψήφο του Ελληνικού λαού και δεν αποφάσισε ο ίδιος ο λαός δια δημοψηφίσματος.

 

Και ναι κ. Μητσοτάκη είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ διότι όποιος παραδίδει κυριαρχικά δικαιώματα, θέτει σε κίνδυνο το έθνος και ενεργεί αντιδημοκρατικά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άλλως παρά ως προδότης.

 

Για τους λόγους αυτούς δεσμευόμαστε να καταργήσουμε την αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική και ανυπόστατη αυτή συμφωνία και να λογοδοτήσουν οι προδότες που την στήριξαν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria