Γιάννενα: Η απίστευτη στιγμή που φωτιστικό έπεσε στο κεφάλι του δημάρχου

Αρχική » Ελλάδα » Γιάννενα: Η απίστευτη στιγμή που φωτιστικό έπεσε στο κεφάλι του δημάρχου

Γιάννενα: Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας είπε να βγάλει λόγο, αλλά στάθηκε κάτω από το πιο ακατάλληλο σημείο. Πάνω λοιπόν που έλεγε για τη σημασία της δημοκρατίας στη χώρα μας  του ‘ρθε καπέλο το φωτιστικό!

Εκείνη την ώρα, ο δήμαρχος Ιωαννίνων έχει πάρει τη θέση του μπροστά στην πρωτοχρονιάτικη πίτα. Φίλοι και συνεργάτες είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα στο Κουτσελιό και ο δήμαρχος βγάζει λόγο πριν την κοπή, εξάροντας τον ρόλο και το έργο των Πολιτιστικών Συλλόγων. Όλα κυλούν μέσα σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα.

Μέχρι τη στιγμή που …το προστατευτικό του φωτιστικού φεύγει από το ταβάνι και καταλήγει αρχικά στο κεφάλι του δημάρχου και εν συνεχεία στο πάτωμα!

Ο Θωμάς Μπέγκας αιφνιδιάστηκε όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι αλλά από τη στιγμή που δεν σημειώθηκε τραυματισμός, όλοι αντιμετώπισαν το συμβάν με χιούμορ.

«Μου θύμισε ταινία του Βέγγου» έλεγαν κάποιοι μετά το τέλος της περιπέτειας του δημάρχου. Ο ίδιος ανακουφισμένος συνέχισε με την κοπή πίτας, που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη. Ο κύριος Μπέγκας δεν έχασε την καλή του διάθεση και επισκέφθηκε τα πηγαδάκια που είχαν στηθεί.

Για την ιστορία, την ώρα της πτώσης του φωτιστικού, ο δήμαρχος έλεγε: «πιστεύουμε πάρα πολύ στους πολιτιστικούς συλλόγους, διότι αυτοί είναι ένα κύτταρο δημοκρατίας»

Αμέσως μετά, στο βίντεο ακούγονται φωνές, βλέπουμε τις γυναίκες που βρίσκονταν στο πλάι του κυρίου Μπέγκα να κρατούν τα κεφάλια τους και η λήψη ολοκληρώνεται…

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια