«Ώρα για δουλειά» – Το όνομα του Συνδυασμού του Γιάννη Κορεντσίδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

ora-gia-douleia-korentsidis
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » «Ώρα για δουλειά» – Το όνομα του Συνδυασμού του Γιάννη Κορεντσίδη

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

«Ώρα για δουλειά»

Το όνομα του Συνδυασμού του Γιάννη Κορεντσίδη, ο οποίος ανεβάζει στροφές…

Με ένα εύστοχο και δυναμικό μήνυμα, το «ώρα για δουλειά», πλαισιωμένο από ένα καλαίσθητο και συμβολικό λογότυπο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ανεβάζει στροφές στο δρόμο για τις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση παρουσίασης του ονόματος και του λογότυπου του Συνδυασμού, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης, αποκλειστικά για δημοσιογράφους και στελέχη του Συνδυασμού.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Γιάννης Κορεντσίδης καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους τους παριστάμενους, τονίζοντας ότι, «όνομα και λογότυπο είναι εμπνευσμένα από τις βασικές αρχές και τα πιστεύω μας και δημιουργημένα με βάση τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχουμε θέσει».

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και ιδεολογικών αντιλήψεων, να συμπορευτούν με τον ίδιο και με τους συνεργάτες του, προκειμένου να δουλέψουν όλοι μαζί σε μία πορεία προοπτικής, συνέπειας και ουσίας.

Ολόκληρη η ομιλία του Γιάννη Κορεντσίδη:

«Παρουσιάζουμε σήμερα το όνομα και το λογότυπο του Συνδυασμού μας.

Η επιλογή μας δεν είναι τυχαία και έχει πολλαπλό συμβολισμό.

Τα εμπνευστήκαμε από τις βασικές αρχές και τα πιστεύω μας.

Τα δημιουργήσαμε με βάση τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Δίνουμε από την αρχή το στίγμα μας – την ταυτότητά μας.

Αυτό που είμαστε – Αυτό που πρεσβεύουμε

Ο κύκλος σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα.

Ένας νέος “κύκλος” ξεκινάει για τον Δήμο Καστοριάς και τους Δημότες του.

Ένας νέος “κύκλος” ανθρώπων, ιδεών, προτάσεων, λύσεων.

Γιατί όλοι μας συμφωνούμε, λίγο πολύ, ότι ο τόπος μας χρειάζεται ανανέωση προσώπων, αντιλήψεων και πρακτικών.

Η πολυχρωμία του κύκλου καταδεικνύει την πολυσυλλεκτικότητα και το ανεξάρτητο του ψηφοδελτίου.

Γιατί προφανώς, όταν μιλάμε για τον Δήμο, όταν μιλάμε για την πόλη μας, τα χωριά μας, για τη γειτονιά μας, τα σοκάκια μας, τότε τα προβλήματα αλλά και η επίλυσή τους δεν έχουν καμία κομματική χροιά.

Σε αυτήν την προσπάθεια και σε αυτόν τον αγώνα, τον οποίο ξεκινάμε έχοντας δίπλα ανθρώπους, τέτοιας δυναμικής, τέτοιας πίστης και διάθεσης για προσφορά, όπως οι συνεργάτες και τα στελέχη μου που βρίσκονται σήμερα εδώ, Θέλουμε και τους συνδημότες μας ενεργούς και συμμετοχικούς.

Χρειαζόμαστε τις σκέψεις τους, τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους.

Για να φτιάξουμε έναν δήμο, ανοιχτό στην κοινωνία που να βλέπει τα προβλήματα της να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις της και να αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της και όχι ξένο σώμα μέσα σε αυτήν.

Να ενώσουμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις μας, αλλά και το πάθος μας, ώστε αυτή η πανέμορφη γωνιά της πατρίδας μας, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες δεκαετίες.

Φίλες και φίλοι,

Στο λογότυπό μας υπάρχουν οι δείκτες ενός ρολογιού, οι οποίοι  δείχνουν την ώρα.

Είναι 7 ακριβώς.

Είναι η ώρα που κλείνουν οι κάλπες.

Είναι… ώρα για δουλειά».

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

20181212_184541

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιάννης Κορεντσίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1973. Είναι γιος του Αναστάσιου και της Θεοδοσίας Κορεντσίδη, το γένος Φίτζιου. Είναι παντρεμένος με την Άννα Γκετσίδου και πατέρας δύο παιδιών, του Τάσου και της Σίσσυς, μαθητών γυμνασίου.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ICBS Business College. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Υπηρέτησε τον Ελληνικό στρατό, ως δόκιμος αξιωματικός του πυροβολικού, με ειδικότητα τοπογράφου. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, με τον βαθμό του εφέδρου ανθυπολοχαγού.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1994 με το εμπόριο της γούνας στην οικογενειακή επιχείρηση «ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ- ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑ ΟΒΕ», που υφίσταται από το 1959.

Σήμερα, έχει μετεξελιχθεί σε μία σύγχρονη επιχείρηση με την επωνυμία «Ikopel  by korfur luxury fur»,  με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα και συμμετοχές σε σημαντικές διεθνείς εκθέσεις.

Το 2006 εξελέγη για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της ΕΔΗΚΑ ΑΕ, ενώ επανεξελέγη το 2009 πλειοψηφών σύμβουλος, αναλαμβάνοντας τη θέση του Αντιπροέδρου της εταιρείας για την περίοδο 2009-2012.

Τον Νοέμβριο του 2011 εξελέγη πλειοψηφών σύμβουλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καστοριάς.  Εξελέγη, επίσης, στη Διοικούσα Επιτροπή του ίδιου οργάνου, στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, έως τον Δεκέμβριο του 2017.

Τον Ιούνιο του 2015 εξελέγη πλειοψηφών σύμβουλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, και ανέλαβε, με ομόφωνη απόφαση, τη θέση του Προέδρου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Κορεντσίδη στον Σύνδεσμο Γουνοποιών θεσπίστηκε ένα ακόμη εκθεσιακό γεγονός, το FUR SHOPPING FESTIVAL για λιανικές πωλήσεις, που, ήδη, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς για τρία συνεχόμενα έτη.

Από τον Μάιο του 2018 είναι μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Έχει συμμετάσχει σε επιχειρηματικές αποστολές σε διάφορες χώρες του κόσμου, σε επιχειρηματικά forum, με παρουσία και στο Ευρωκοινοβούλιο για θέματα ανάπτυξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια