Στις 10 Δεκεμβρίου έρχονται στην Καστοριά το καλύτερο λάδι και οι περίφημες χονδροελιές Καλαμών

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ladi-georgakopoulos
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Στις 10 Δεκεμβρίου έρχονται στην Καστοριά το καλύτερο λάδι και οι περίφημες χονδροελιές Καλαμών

Το «ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» του Γεώργιου Γεωργακόπουλου είναι δημιούργημα μιας οικογένειας με μακρόχρονη παράδοση ενός αιώνα στο ελαιόλαδο.
Η παραγωγική διαδικασία ξεκινά από την πρωτογενή παραγωγή του προϊόντος στον ελαιώνα και φτάνει μέχρι την τελική τυποποίηση του ελαιολάδου σε σύγχρονες εγκαταστάσεις της περιοχής.
Ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος επιλέγει τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες του και τον ελαιοποιεί σε σύγχρονο λιοτρίβι με ψυχρή έκθλιψη και παραδοσιακές τεχνικές με αγάπη και μεράκι για την ελαιουργία.
Η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου γίνεται κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε. και εν συνεχεία αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση της σταθερής ποιότητας, του μοναδικού αρώματος και της εξαιρετικής γεύσης με όλα τα πλούσια συστατικά του καρπού της.

xontroelies-kalamon
Έτσι το προσφερόμενο ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και γεύσης διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος θα βρίσκεται στην Καστοριά την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου για παράδοση παραγγελιών.

Όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο 6949614729 με τον ίδιο, για να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ή τις περίφημες Χονδροελιές Μεσσηνίας φετινής χρονιάς.

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε σχετικά από τον Καλαματιανό ελαιοπαραγωγό τηλεφωνικά ή κατά την επίσκεψή του στην Καστοριά την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

(Θα ακολουθήσει νέο δημοσίευμα για το ακριβές σημείο που θα βρίσκεται ο παραγωγός στην Καστοριά κατά την 10η Δεκεμβρίου.)

 

ladi-kalamatas

 

1

2

3

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια