ΕΟΓ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ 2018-2019

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΕΟΓ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ 2018-2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ 2018-2019

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

WOMENSWEAR

MENSWEAR

ΑΠΟΣΤΟΛΗ  με e-mail στο HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected] της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν:

α) Τα Σχέδιά τους (έως πέντε 5), από τα οποία τα δύο (2) θα είναι μόνο από γούνα και τρία (3) υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα .

β) Βιογραφικό Σημείωμα – πληροφορίες για τον Σχεδιαστή – φωτογραφία του Σχεδιαστή – έμπνευση & διαδικασία – πληροφορίες για τον τύπο γούνας – Portfolio (pdf) .

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2019 REMIX 2019, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF , στο Μιλάνο της Ιταλίας το Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της MI-FUR 2019.

REMIX είναι ο ετήσιος διαγωνισμός σχεδίου γούνας, ο οποίος δίνει την δυνατότητα σε ταλαντούχους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα σχέδια τους σε ένα εξαιρετικά επιφανές διεθνές ακροατήριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν σε  παραδοσιακά και σε σύγχρονα κανάλια πολυμέσων.

Οι νικητές του διαγωνισμού REMIX 2019 θα λάβουν διακρίσεις, βραβεία και δημοσιογραφική κάλυψη για την προώθηση της καριέρας τους.

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα ενδύματά τους στο FUR NOW, την παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία μόδας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας.

Η διαφημιστική εκστρατεία γίνεται εποχικά όλο το χρόνο τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή σε μεγάλα περιοδικά μόδας , καθώς και σε  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι προηγούμενοι φιναλίστ του REMIX έχουν αναγνωρίσει την συμβολή του REMIX στην προώθηση της καριέρας τους, η οποία φαίνεται από την συνεργασία τους με κορυφαίους οίκους μόδας και την ενδυματολογική επιμέλεια διασημοτήτων που ανέλαβαν.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail:  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected]  .

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια