Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς καθώς και του Εποπτικού Συμβουλίου.

Επίσης, με παράλληλη διαδικασία (ξεχωριστά ψηφοδέλτια και κάλπη) θα διεξαχθεί και η εκλογή των αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς. Οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν θα συμμετέχουν στις διαδικασίες ανάδειξης της νέας Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς που θα διεξαχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα είτε ως συνδυασμός είτε ως μεμονωμένοι υποψήφιοι, καλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους, μαζί με αιτήσεις συμμετοχής, στα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς ή με αποστολή στο e-mail της Ένωσης ([email protected]).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ορίζεται η Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 14:30.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης αλλά και της εκλογικής διαδικασίας.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διεύθυντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια