Απάντηση ΚΙΝΑΛ Καστοριάς σε Τελιγιορίδου - OlaDeka

Απάντηση ΚΙΝΑΛ Καστοριάς σε Τελιγιορίδου

Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε ένα τεράστιο τοπικό πρόβλημα που προκύπτει στον κλάδο της γουνοποιίας, με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τους κινδύνους. Για τον λόγο αυτό σημειώσαμε με υστερόγραφο στο Δελτίο τύπου ότι το θέμα είναι τόσο σοβαρό που δεν επιτρέπει μικροπολιτικές λογικές παρά μόνο σοβαρούς και λεπτούς χειρισμούς, έτσι ώστε να εξαιρεθεί η γουνοποιία από το νόμο αυτόν.   

Με έκπληξη διαβάζουμε την απάντηση της τοπικής βουλευτή κυρίας Τελιγιορίδου. Ενώ περιμένουμε να δούμε σε κλίμα συνεννόησης με τους φορείς ότι θα προσπαθήσει να το αλλάξει, η ίδια βρήκε την ευκαιρία να κάνει πολιτική επίθεση στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ που το ανέδειξε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ; ΔΙΑΦΩΝΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ; ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ;

Κακός σύμβουλος ο πανικός κυρία Τελιγιορίδου. Θα σας απαντήσουμε λοιπόν στην γλώσσα σας, αυτή της πρόωρης αλαζονείας, μήπως και καταλάβετε.

1. Αυτοί που κοροϊδεύουν τόσα χρόνια τους γουνοποιούς όπως γράφεται, είναι το κόμμα στο οποίο ανήκατε επί σειρά ετών και ήσασταν υποψήφια βουλευτής μαζί του , στην εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Τουλάχιστον δείξτε στοιχειώδη αυτοσεβασμό!

2. Το εκθεσιακό κέντρο εγκαινιάστηκε το 2013!!, δηλαδή πριν 5 χρόνια. Εσείς μάλλον τότε ήσασταν αλλού απασχολημένη!

3. Επειδή εμείς αναδείξαμε το ζήτημα τοπικά ξέρουμε πολύ καλά ποιοι το ψήφισαν στην Βουλή. Ξέρουμε όμως και ποιοι εκπροσωπούν το νομό μας  κοινοβουλευτικά. Ή το ψηφίσατε και συμφωνείτε με αυτό ή δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε. Δεν ξέρουμε ποιο από τα δυο είναι χειρότερο.

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και μην ζητάτε και τα ρέστα από πάνω.

4. Είναι προφανές ότι την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας 2015/849-ΠΟΛ 1204/18 που αφορά την «πρόληψη και την καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ….κλπ» την ψηφίσατε όλα τα κόμματα, επειδή ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ!! Γιατι αν την διαβάζατε και την συγκρίνατε, θα βλέπατε ότι η Ευρωπαϊκή οδηγία 2015/849 δεν αναφέρεται πουθενά σε είδη γουνοποιίας κ δερμάτινα είδη. Αυτά τα προσθέσατε εσείς για την Ελλάδα και μόνο. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν ισχύει αυτό. Εκτός λοιπόν από αδιάβαστη, λέτε και ψέματα. Γιατί το ψέμα στην κυβέρνηση που είστε υφυπουργός, σας έγινε η δεύτερη φύση. Ελπίζουμε τώρα να καταλάβατε ότι πρέπει να σας απασχολήσει σοβαρά το συγκεκριμένο ζήτημα. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι πολύ σημαντικό για να το χειρίζεστε με ύφος μπλαζέ και απαντήσεις συνδικαλιστικού επιπέδου. Σε αντίθεση με εσάς που απαντάτε μέρα-μεσημέρι και μας καληνυχτίζετε εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αναφωνήσουμε επιτέλους «καλημέρα» στις επιχειρήσεις του νόμου μας και στον κόσμο της εργασίας.     

Υ.Γ Αν δεν θέλετε να απαντήσετε στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ δώστε τουλάχιστον απάντηση επί της ουσίας στο Επιμελητήριο Καστοριάς.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΗΣ Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria