ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αποκλειστική συνέντευξη στο oladeka.com – Που θα γίνει, σε Πόσο διάστημα, Πόσο θα κοστίσει, από που θα χρηματοδοτηθεί

Ο νέος νόμος που επιτρέπει πλέον να πραγματοποιούνται έργα από τους δήμους με απευθείας αναθέσεις σε εταιρίες του δημοσίου, οι οποίες όμως λειτουργούν με όρους του ιδιωτικού τομέα έτσι ώστε να είναι ευέλικτες, ταχείς και αποτελεσματικές, έδωσε το έναυσμα στον δήμο Καστοριάς, να αναζητήσει τη λύση για τη δημιουργία “Πνευματικού Κέντρου” στην περιοχή μας, ένα θέμα που λιμνάζει εδώ και πολλά χρόνια (από το 1999 όταν το παλιό πνευματικό έριξε αυλαία με την τελευταία εκδήλωση του) και έκτοτε αποτελεί μέγα και διαχρονικό αίτημα των δημοτών.

Ακούστε αποκλειστικά τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή να ανακοινώνει αποκλειστικά στο oladeka.com την αφετηρία έναρξης διαδικασιών για την συνεργασία του Δήμου Καστοριάς με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ με σκοπό την ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου στην πόλη της Καστοριάς η οποία θα χρηματοδοτηθεί μάλλον εξολοκλήρου από το κληροδότημα Παπαλαζάρου που αυτή την στιγμή αποτιμάται στα 1.409.819,73 ευρώ.

Ο Ανέστης Αγγελής δήλωσε: “Σε εποχές παλιότερες με πολλούς άξονες χρηματοδότησης – ΕΣΠΑ- που μπορούσαν να γίνουν πολλά, δεν έγιναν, σήμερα που δεν έχουμε τίποτε, θα γίνει!” (το πνευματικό).

Αυτό είναι και το πρώτο θέμα της λίστας του δημοτικού συμβουλίου της ερχόμενης Τρίτης.

Στην συνέντευξη μπορείτε να ακούσετε επίσης τι απαντάει ο Ανέστης Αγγελής για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria