“Πράττω” (Κοτζιάς): Δεν στηρίζουμε Καρυπίδη γιατί είναι αντίθετος με την συμφωνία των Πρεσπών

Signing ceremony of the agreement on the name issue between the Foreign Ministers of Greece and FYROM, in the border village of Psarades, Prespa lakes, Greece on June 17, 2018. The Foreign Ministers of Greece, Nikos Kotzias and his FYROM counterpart, Nikola Dimitrov, sign an agreement to change the name of the FYROM to the ‘Republic of North Macedonia’, in the presence of the Prime Ministers of the two countries, Alexis Tsipras and Zoran Zaev. / Τελετή υπογραφής της συμφωνίας για το θέμα του ονόματος μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, στο χωριό Ψαράδες, Λίμνες Πρέσπες, Ελλάδα στις 17 Ιουνίου 2018. Οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς και ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, υπογράφουν την συμφωνία για την αλλαγή του ονόματος της ΠΓΔΜ σε ‘Βόρεια Μακεδονία’, παρουσία των Πρωθυπουργών των δύο χωρών, Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ.
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » “Πράττω” (Κοτζιάς): Δεν στηρίζουμε Καρυπίδη γιατί είναι αντίθετος με την συμφωνία των Πρεσπών

Η κίνηση “Πράττω”, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Κεντρικού Μαγκαζίνου του News 24/7 στους 88.6, συζητά αίτημα του Παύλου Γερουλάνου να τον στηρίξει για υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Αθηναίων και μάλιστα βλέπει το αίτημα καταρχήν θετικά. Επίσης δεν θα στηρίξει τον Θ. Καρυπίδη για περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, γιατί εμφανίστηκε αντίθετος με την Συμφωνία των Πρεσπών παρά το ότι έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Κοτζιάς μετά την ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης τη Δευτέρα και την συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο Κρήτη TV, προγραμματίζει επίσκεψη στην Κομοτηνή, ενώ την 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του “Πράττω” το οποίο σε πολλούς δήμους της χώρας θα στηρίξει άλλον υποψήφιο από τον επίσημο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια