Πινγκ-Πονγκ: Μετάλλιο για τον Ισαακίδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  Κοζάνης

Αρχική » Αθλητικά » Πινγκ-Πονγκ: Μετάλλιο για τον Ισαακίδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  Κοζάνης

Το Σαββατοκύριακο 13-14/10/2018 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το 2ο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Συμμετείχαν 162 αθλητές-τριες από 37 συλλόγους από όλοι την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με 8 αθλητές. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ισαακίδης Κων/νος κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία των μινι-παμπαίδων. Ο καστοριανός αθλητής με συνεχείς νίκες έφτασε στον ημιτελικό όπου εκεί γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 στα σετ από τον Αλεξόυδη (αθλητή από την Ορεστιάδα) όπου στην συνεχεία αυτός κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία.

Το συγκεκριμένο μετάλλιο είναι το πρώτο όπου κατακτά αθλητής του Κένταυρου Καστοριάς σε πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα το οποίο αποδεικνύει την καλή και συστηματική δουλεία που γίνεται στο καστοριανό σύλλογο.

Επίσης, καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, στην  κατηγορία των παμπαίδων: Τοκατλίδης Φώτης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, στους παίδες: Μοσχάκης Νικόλαος, Βράκας Κων/νος, Παναγίωτου Σπύρος και στους εφήβους: Τσεντεκίδης Χρήστος.

Επόμενο αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Βέροιας στις 10-11/11/2018.

Jg279nu

TSAN 004

TSAN 014

TSAN 019

vathro

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια