ΚΕΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση από 1η Νοεμβρίου – Οι ημερομηνίες «κόφτες

Αρχική » Ελλάδα » ΚΕΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση από 1η Νοεμβρίου – Οι ημερομηνίες «κόφτες

ΚΕΑ: Νέα δεδομένα ξεκινούν από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου για τους δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης και οι δικαιούχοι θα πρέπει να κάνουν νέες αιτήσεις. Τα dikaiologitika news παρουσιάζουν το χρονοδιάγραμμα των νέων αιτήσεων που πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης από 1η Νοεμβρίου 2018 θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, τροποποιείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Σύμφωνα με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με θέμα «Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», για τις αιτήσεις που είναι εγκεκριμένες την 1η Νοεμβρίου, το ποσό της εισοδηματικής ενίσχυσης παραμένει σταθερό μέχρι τη συμπλήρωση έξι (6) μηνών και τα πεδία που αφορούν στα εισοδήματα, την περιουσία ή τη σύνθεση του νοικοκυριού δεν τροποποιούνται.

Μετά την πάροδο του εξαμήνου, οι δικαιούχοι υποβάλλουν νέα αίτηση, γιατί στη λήξη του 6/μήνου η αίτηση θα ανακληθεί.

Συνεπώς, όσοι δικαιούχοι υπέβαλαν αίτηση ή έχουν κάνει την τελευταία τροποποίηση της αίτησης έως την 31/05/2018, θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση εντός του Νοεμβρίου 2018. Στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται ο μήνας κατά τον οποίο οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση με βάση τη συμπλήρωση εξαμήνου.

KEA

Αιτήσεις για το πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλονται απευθείας, στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ www.keaprogram.gr και στα Κέντρα Κοινότητας.

Πηγή

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια