Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ στο Sputnik: Η συντριπτική αποχή δικαίωσε απόλυτα τον Καμμένο

Αρχική » Ελλάδα » Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ στο Sputnik: Η συντριπτική αποχή δικαίωσε απόλυτα τον Καμμένο

Δικαιώθηκαν οι ΑΝΕΛ για τη στάση τους έναντι της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, δήλωσε Θεόδωρος Τοσουνίδης στο Sputnik σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην πΓΔΜ.

Ως απόλυτη δικαίωση του Πάνου Καμμένου, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στο Sputnik.

«Ο Πάνος Καμμένος είναι ο απόλυτα δικαιωμένος, καθώς μετά τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, μετά δηλαδή την καταγραφή του αποτελέσματος αλλά περισσότερο από τη συντριπτική αποχή του γειτονικού λαού, επιβεβαιώνονται αυτά που έλεγε», τόνισε ο κ. Τοσουνίδης.

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι εξελίξεις στην πΓΔΜ δικαιώνουν και τη στάση που κράτησαν οι ΑΝΕΛ και έναντι της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε τον Ιούνιο η ΝΔ. Σύμφωνα με τον κ. Τοσουνίδη, η ΝΔ επεδίωξε «με ένα ψευδές δίλημμα», να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και να εκτρέψει την πορεία της προς την έξοδο από τα μνημόνια και προς την ευημερία.

Απαντώντας σε ερώτηση αν η κυβερνητική συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑ —ΑΝΕΛ είναι πιο ισχυρή μετά τις εξελίξεις στη γείτονα, ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ είπε στο Sputink ότι η συνεργασία αυτή «δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα να απειληθεί» και πως τα δυο κόμματα είχαν με ειλικρίνεια και από την αρχή διατυπώσει τις πολιτικές τους θέσεις και τις διαφωνίες τους.

Ολόκληρη η δήλωση του Θεόδωρου Τοσουνίδη στο Sputnik:

Πως αποτιμούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια;

«Ο Πάνος Καμμένος, είναι ο απόλυτα δικαιωμένος, καθώς μετά τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, μετά δηλαδή την καταγραφή του αποτελέσματος αλλά περισσότερο από τη συντριπτική αποχή του γειτονικού λαού, επιβεβαιώνονται αυτά που έλεγε ήδη από τις αρχές του 2018 αλλά και ακόμη περισσότερο, ο τρόπος που τοποθετήθηκε απέναντι στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε τον Ιούνιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, όταν επεδίωξαν με ένα ψευδές δίλημμα να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να την εκτρέψουν από την πορεία εξόδου από τα μνημόνια, από την πορεία προς την ευημερία. Ο Πάνος Καμμένος από τότε μέχρι και σήμερα, έλεγε ότι δεν υπάρχει δίλημμα και ότι δεν υπάρχει απόφαση. Ότι αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι μόνο το μέλλον της χώρας».

Θεωρείτε ότι πλέον είναι πιο ισχυρή η κυβερνητική σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ —ΑΝΕΛ;

«Θα σας έλεγα ότι δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα να απειληθεί αυτή η συνεργασία στην κυβέρνηση. Είχαμε διατυπώσει πολύ καθαρά και από την αρχή, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, με απόλυτη ειλικρίνεια και απέναντι στον ελληνικό λαό και μεταξύ μας, ότι δεν είμαστε το ίδιο κόμμα. Έχουμε διαφορετικές πολιτικές θέσεις σε αρκετά ζητήματα, ένα εκ των οποίων ήταν και το όνομα των Σκοπίων το οποίο γνωρίζαμε ευθύς εξαρχής ότι ήταν ένα ζήτημα που δε μας βρίσκει σύμφωνους. Αυτό διατυπώσαμε και τώρα».

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια