Εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Α.Υ Καστοριάς

aimodosia-enosi-astynomikon
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Α.Υ Καστοριάς

Με το σύνθημα  ¨Δώσε Αίμα Χάρισε ζωή ¨ πραγματοποιήθηκε η 1η ομαδική εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Α.Υ Καστοριάς σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.

1

  Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 με σκοπό την ενίσχυση του νεοσυσταθέντος Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών της Ένωσής μας .

2

 Η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπέρασε κάθε προσδοκία  αφού κατάφεραν να συγκεντρωθούν 35 φιάλες αίματος ενώ αρκετοί ήταν και οι συνάδελφοι που δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα λόγω λήξης του ωραρίου της εν λόγω δράσης και τους συστήθηκε να μεταβούν στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καστοριάς. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την ένωσή μας ήταν και το γεγονός της συμμετοχής  στη δράση μας, απλών πολιτών και φίλων μας, οι οποίοι στήριξαν την Ένωσή μας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπό.

3

 Αμέσως μετά την αιμοληψία ακολούθησε και λήψη δείγματος σιέλου για δότες μυελού των οστών στην οποία αρκετοί  συνάδελφοί ανταποκρίθηκαν θετικά.

4

 Το προεδρείο την ένωσης μας ευχαριστεί θερμά την προϊσταμένη και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και ιδιαίτερα τους Ιατρούς κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗ Ηλία και κα. ΜΕΣΕΤΙΔΟΥ Γαρυφαλλιά, τη νοσηλεύτρια κα. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Καλλιόπη και την επισκέπτρια υγείας κα ΓΕΩΡΓΑΚΗΛΑ Σταυρούλα για την προσφορά των Υπηρεσιών τους κατά τη διεξαγωγή της αιμοληψίας.

 Περισσότερο όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους, τους απλούς πολίτες και φίλους των οποίων η παρουσία και η συμβολή υπήρξε καθοριστική για την ενίσχυση της προσπάθειάς του Σωματείου μας να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Επιπλέον σαν ενημερώνουμε πως όποιος επιθυμεί να γίνει αιμοδότης για το Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς (ΑΜ:14782) μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να επισκεφθεί το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.

 

                              Το αίμα δεν το αγοράζουμε από τα καταστήματα…

                             Η παρουσία του έγκειται ΜΟΝΟ στη συνείδησή μας!!!            

                                                   

                                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                              -Ο-                                                                                                           -Ο-

                        Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας                  

               ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                         ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

                  (6946773061)                                                                                       (6972404187)

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια