Καστοριά - Κάλεσμα του Σωματείου Γουνεργατών - OlaDeka

Καστοριά – Κάλεσμα του Σωματείου Γουνεργατών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΟΥΝΑΣ-ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους, εργαζόμενες, άνεργους, άνεργες,

πιο μαζικά και αποφασιστικά να οργανώσουμε την πάλη μας,  να δυναμώσουμε τον αγώνα για να ανακτήσουμε όλα αυτά που χάσαμε. Απορρίπτουμε ως απαράδεκτες τις προκλητικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μας καλεί να συμβιβαστούμε με τις μεγάλες απώλειες σε δικαιώματα και στο λαϊκό εισόδημα στη δήθεν “μεταμνημονιακή εποχή”.

Οι πάνω από 700 μνημονιακοί νόμοι, η ανεργία, η ανέχεια, η φοροληστεία, η εργασία χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα,  η γενικευμένη ανασφάλεια βάζουν τη σφραγίδα τους στην καθημερινότητα μας,  του καθημερινού μόχθου.

Κανένα επικοινωνιακό τερτίπι δεν μπορεί να κρύψει τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε, δεν μπορεί να κρύψει ότι θυσιάζουν τη ζωή μας και το περιβάλλον που ζούμε για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Κανένα τερτίπι τους δεν μπορεί να κρύψει ότι σπέρνουν τον πόλεμο στηρίζοντας τα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και σκορπώντας δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς.

Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!

Κανένας συμβιβασμός Η συλλογική δράση, η αγωνιστική στάση ζωής, η διεκδίκηση για όλα αυτά που μας ανήκουν αποτελεί τη μόνη διέξοδο για να βγούμε στο ξέφωτο μιας ζωής χωρίς πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά, εκμετάλλευση και καταπίεση

Απαιτούμε και Δυναμώνουμε τον διεκδικητικό αγώνα για:

  • Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές.
  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων.
  • Επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ! Κανένας εργαζόμενος κάτω από τα 751ευρω. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας

Δώσε δυναμικά το παρών:

στο Συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 6:00μμ στην πλατεία Αριστοτέλους

Αναχώρηση  λεωφορείου από Καστοριά στις 2 μμ. από την Λαϊκή Αγορά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria