Η συνάντηση των Αστυνομικών Καστοριάς με το κλιμάκιο της ΝΔ - OlaDeka

Η συνάντηση των Αστυνομικών Καστοριάς με το κλιμάκιο της ΝΔ

Την Τετάρτη 05-09-2018 και ώρα 11:30’ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας, στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, με τον πρώην Υφυπουργό και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Κωνσταντίνο και κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την συνάντηση ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Καστοριάς κ. ΣΠΥΡΙΔΗ Ιωάννη για τα χρόνια και ανεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα ο κλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και για αυτά που ταλαιπωρούν τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους που υπηρετούν στον νομό Καστοριάς ειδικότερα.

gkioul-4

Στο σχετικό υπόμνημα που κατατέθηκε στον κ. Βουλευτή αναπτύχθηκαν αναλυτικά υπηρεσιακά ζητήματα, όπως η έλλειψη προσωπικού στις Υπηρεσίες του νομού Καστοριάς (επαναφορά οργανικών Θέσεων), η ελλιπής υλικοτεχνική υποδομή αλλά και η ελλιπής εκπαίδευση του προσωπικού. Οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα με έμφαση στην ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη μέσω ΕΟΠΥY, στη μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο, καθώς και στη μη τήρηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε  δυνάμει των οποίων κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές που πραγματοποιήθηκαν στα μισθολόγια των στελεχών των σωμάτων ασφαλείας από τον Αύγουστο του έτους 2012 και έπειτα. Τέλος ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς για το μεγάλο πρόβλημα που έχει ανακύψει στην μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς σε νέο Αστυνομικό Μέγαρο καθώς και για αρκετά άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Επιπροσθέτως έγινε  γνωστό στο κ. Βουλευτή το γεγονός ότι η περιοχή μας το τελευταίο διάστημα τείνει να γίνει «πόλος έλξης» μεταναστευτικών εκροών, καθόσον αρκετοί μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, διέρχονται από την πόλη μας για να εγκαταλείψουν την Ελληνική επικράτεια.

gkioyl-1

Ο κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ  μας ανέφερε ότι μέσα σε αυτή την δύσκολή οικονομική συγκυρία που διανύει  η χώρα μας  θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλει η Ένωση μας  για την επίλυση των προβλημάτων μας και μας ενημέρωσε ότι θα συμβάλει σε κάθε προσπάθεια που κινείται στο πνεύμα του εκσυγχρονισμού της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να αποκατασταθεί η Εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ελληνική κοινωνία.

Η ‘Ένωση μας θα επιδιώξει συναντήσεις και με πολιτικούς άλλων κομμάτων κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους στη Καστοριά  και θα τους ενημερώσει εκτενώς  για τις  θέσεις και τις προτάσεις της.

Με  τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                                                                             -Ο-

Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                            ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria