Παρεμβάσεις Τελιγιορίδου για τους φασολοπαραγωγούς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Παρεμβάσεις Τελιγιορίδου για τους φασολοπαραγωγούς

«Ο τομέας της φασολοπαραγωγής είναι ένας σημαντικός κλάδος για την περιοχή μας και τα φασόλια Καστοριάς είναι ένα μοναδικό προϊόν, με ονομασία προέλευσης και μάλιστα έχουν το δικό τους brand name στην αγορά», επισήμανε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου μετά την επίσκεψή της χθες (2/9/2018) στην Agroka.

Η υφυπουργός συνοδεύονταν από το δήμαρχο Άργους Ορεστικού,  Πάνο Κεπαπτσόγλου και τους τρεις αντιδημάρχους του δήμου, ενώ σε ότι αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στην Agroka, στη συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε και από τις δυο πλευρές ότι με συνεργασία μπορούν ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο (1-09-2018) η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες, αγροτικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής όπου συζήτησαν για θέματα της αρμοδιότητάς της.

Η κ. Τελιγιορίδου ζήτησε από όλους να υπάρχει μεταξύ τους μια αγαστή συνεργασία, να συζητούν τα θέματα και τα προβλήματα που θα προκύπτουν, ώστε να υπάρχει και η ανάλογη επίλυσή τους .

«Οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο των κυβερνητικών μου αρμοδιοτήτων. Είμαστε βέβαιοι πως με την συνεργασία όλων θα οδηγήσουμε τον παραγωγικό αγροτικό κόσμο της χώρας μας κατ’ επέκταση και της περιοχής μας στην αναβάθμιση του αγροτικού παραγωγικού ιστού», δήλωσε η κ. Τελιγιορίδου, μετά το τέλος των συναντήσεων

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια