ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν.Καστοριάς, ευχαριστεί θερμά τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό «HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA» για την πραγματοποίηση χορηγίας ως προς την κάλυψη αναγκών της Παιδιατρικής μας κλινικής,  καθώς και το Σωματείο Αντιμετώπισης παιδικού τραύματος, το οποίο  με τη χορηγία αυτή,  υλοποίησε  τη δωρεά του κάτωθι ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού:

Μία κλίνη ανάνηψης νεογνών AMPLA 2085 FANEM LTDA

μία αντλία  έγχυσης ογκομετρική του οίκου SINO MTD, μοντέλο  SN-1500H

έναν Απινιδωτή Saver One D, 360, joules με επαναφορτιζόμενη μπαταρία saver one D

ένα Απινιδωτή AED με οθόνη LCD. (με ένα ζεύγος ηλεκτρόδια ενηλίκων μιας χρήσης και παιδιατρικά ηλεκτρόδια ζεύγος μιας χρήσης με υποδοχή για εξωτερικό απινιδωτή, κατάλληλα για παιδιά από 1-8 ετών και βάρους  μέχρι 25kg)

ένα Μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών SM 2000G ECG, NIBP  SpO2 (με 3 περιχειρίδες ενήλικα-παιδική-βρεφική και 3 αισθητήρες ενήλικα-παιδικό-βρεφικό)

δύο νεφελοποιητές Happyneb II, ένα νεφελοποιητή Pari Boy Mobile S

ένα βρεφοζυγό seca mod 834 class III

μια φορητή ηλεκτρική αναρρόφηση AVVUVAC (WM 11700) και

έναν ασκό αναζωογόνησης Σιλικόνης μοντέλο WM 11101 του οίκου WEINMANN.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κ. Tammy Iliou, ομογενή  από την Αυστραλία, η οποία με την διαμεσολάβηση και το αστείρευτο ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο μας της Υφυπουργού κ. Τελιγιορίδου Ολυμπίας, προέβη  επίσης σε δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Παιδιατρικής μας κλινικής.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Καστοριάς

Αντωνιάδης Βασίλειος

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια