Πινγκ – Πονγκ: Άνοδος στην Β’ Εθνική για τους άνδρες του Κένταυρου!

Αρχική » Αθλητικά » Πινγκ – Πονγκ: Άνοδος στην Β’ Εθνική για τους άνδρες του Κένταυρου!

Υπερπολύτιμη αποδείχτηκε τελικά η 4η θέση που πήρε φέτος η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” στο πρωτάθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α’ τοπικού Βόρειας Ελλάδας, καθώς την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστής περιόδου 2018-2019, με την Καστοριανή ομάδα να κερδίζει την άνοδο στην Β’ Εθνική διότι η ομάδα του Α.Ο. Ελληνικού και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου αγωνιζόταν στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία αντίστοιχα διαγράφηκαν από την ομοσπονδία. Αυτή η εξέλιξη είχε πολλές ανακατάταξης διότι εκτός από την Καστοριανή ομάδα που ανεβαίνει στην Β’ Εθνική, η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανεβαίνει στην Α2 Εθνική και η ομάδα του Α.Ο. Πεύκης παραμένει στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Έτσι την νέα αγωνιστική περίοδο η ανδρική ομάδα του Κένταυρου Καστοριάς θα αγωνίζεται για πρώτη φόρα στην διευρυμένη Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδας όπου θα αποτελείται από τις ακόλουθες ομάδες: Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”, Π.Α.Σ. Εχέδωρος Σίνδου, Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, Χ.Α.Ν.Θ., Αίας Εύοσμου, Ο.Ε.Α. Έδεσσας, Α.Σ.Ε.Α. “Σάρισσες” Φλώρινας, Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας, Α.Σ. Πέρα Θεσ/νίκης, Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια