Ευχαριστήριο Σωματείου “Βυζαντινή Οικουμένη” στον Δήμαρχο Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ευχαριστήριο Σωματείου “Βυζαντινή Οικουμένη” στον Δήμαρχο Καστοριάς

Αξιότιμε κ. Αγγελή,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δήμο Καστοριάς και στο πρόσωπό σας για την στήριξη της διοργάνωσης στην Καστοριά του Θερινού Πανεπιστημίου, σε συνεργασία του Centre d’Etudes en Science Sociales du Religieux του Πανεπιστημίου: Ecole Pratique des Hautes Etudes, των Παρισίων και του Σωματείου «Βυζαντινή Οικουμένη».

Η παραχώρηση του αρχοντικού Μπασάρα για την υλοποίηση των μαθημάτων, η εξασφάλιση των υποδομών για τη λειτουργία του ως χώρου διδασκαλίας, η  συνδιοργάνωση φωτογραφικής έκθεσης με την Αγιορειτική Εστία, η υποδοχή και δεξίωση που παραθέσατε στους συμμετέχοντες στο θερινό Πανεπιστήμιο, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη της ενεργούς συμμετοχής του δήμου Καστοριάς σε ένα επιστημονικό γεγονός που ανέδειξε διεθνώς την πόλη σας ως κοιτίδα του βυζαντινού πολιτισμού.

Οι εντυπώσεις τόσο των φοιτητών όσο και των καθηγητών τους από την Καστοριά ήταν άριστες. Ευχαριστούμε θερμά τόσο εσάς προσωπικά όσο και τους συνεργάτες σας για την υποστήριξη και τη συνεργασία, η οποία ευχόμαστε να συνεχιστεί και με άλλες ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Φλώρα Καραγιάννη

Δρ Βυζαντινολόγος

Πρόεδρος

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια