Το Antinews επιβεβαιώνει ότι η Ντόρα προειδοποίησε τον Κουμουτσάκο: «Ο Κοτζιάς έχει χαρτιά που εκθέτουν πολλούς»

Αρχική » Ελλάδα » Το Antinews επιβεβαιώνει ότι η Ντόρα προειδοποίησε τον Κουμουτσάκο: «Ο Κοτζιάς έχει χαρτιά που εκθέτουν πολλούς»

Η γνωστή δεξιά ιστοσελίδα Antinews επιβεβαιώνει τη «σφαγή» μεταξύ Ντόρας και Κουμουτσάκου με αφορμή την τρέλα που πουλάει ο δεύτερος γύρω από το Σκοπιανό.

Το Antinews γράφει:

«Σφαγή» Ντόρας – Κουμουτσάκου

«Μπορεί να είπαμε ότι συμπαρατασσόμαστε στη μάχη με τη Νέα Δημοκρατία γιατί πρέπει να φύγουν οι ολετήρες, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται και κυρίως να μην κρύβεται.

»Και η αλήθεια είναι ότι στη ΝΔ έχει γίνει χαμός με το όνομα των Σκοπίων, με τη μάχη των διαπραγματεύσεων, με τα όσα είχαν γίνει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και άλλα πολλά.

»Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στη συνεδρίαση των τομεαρχών έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στον Γιώργο Κουμουτσάκο και την Ντόρα Μπακογιάννη.

»Ο υπεύθυνος για τα εξωτερικά έλεγε σε υψηλούς τόνους ότι ο Κοτζιάς τους απειλεί άγρια και καταφερόταν κατά του υπουργού Εξωτερικών.

»Τότε η Ντόρα, που έχει γνώση των όσων είχαν ειπωθεί στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Καραμανλή πριν το βέτο του 2008 ύψωσε τη φωνή της.

»Είπε μάλιστα ότι δεν απειλείται κανένας κι ότι θέση της ΝΔ είναι η σύνθετη ονομασία.

»Υπενθύμισε με νόημα επίσης ότι υπάρχουν έγγραφα και αλληλογραφία που μπορεί και να εκθέτουν πολλούς.

»Σε γενικές γραμμές το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, ενδεικτικό της διχοστασίας που επικρατεί στη ΝΔ για την υπόθεση των Σκοπίων και για το ποια θα είναι η στάση αν έρθει μια συμφωνία.

»Σε γενικές γραμμές είναι να υπάρχουν δεσμεύσεις για συνταγματικές αλλαγές και ergaomnes, όμως, κανείς δεν δεσμεύεται ότι δεν θα αλλάξουν αυτά στο μέλλον ή ότι το Βόρεια Μακεδονία δεν θα μείνει απλά Μακεδονία και οι Βορειομακεδόνες θα είναι απλά Μακεδόνες.

»Ακόμη πιο ενδεικτικά της κατάστασης που θέλει πολύ δουλειά για να φτιάξουν είναι τα εξής περιστατικά:

»Το πρώτο είναι ότι η Ντόρα τηλεφωνούσε στους πάντες και τους ζητούσε να μη γράψουν τίποτε από το θερμό επεισόδιο.

»Το δεύτερο είναι ότι υπήρξε άλλη διαρροή για το ποιο ήταν το «βαθύ λαρύγγι» που έκανε τη διαρροή για το επεισόδιο με Κουμουτσάκο.

»Και πολλοί έδειξαν γνωστό… όνομα της πολιτικής ιστορίας της ΝΔ», καταλήγει το Antinews.

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια