«Μύλος» με τα περί σύλληψης του Μπαρμπαρούση

Δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία τη σύλληψη Μπαρμπαρούση

Αρχική » Ελλάδα » «Μύλος» με τα περί σύλληψης του Μπαρμπαρούση

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece η φρουρά είχε υπό παρακολούθηση τον βουλευτή εντός του χώρου για περίπου δύο ώρες.

Μάλιστα, η εντολή ήταν να «μην τον χάσουν από τα μάτια τους».

Στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπαρμπαρούσης βγήκε με τα πόδια από την Αμαλίας και περπάτησε περίπου 50 μέτρα επί της Αμαλίας.

Εκεί φέρεται να συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική λίγη ώρα αργότερα.

Documento: Η ΓΑΔΑ διαψεύδει.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στη βουλή, έσπευσε να καταδικάσει, «χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα», και αποποιούμενη το ιδεολογικό της υπόβαθρο η Χρυσή Αυγή, η οποία στη συνέχεια διέγραψε το… απολωλός πρόβατο, ισχυριζόμενη πως ο βουλευτής ήταν εκτός γραμμής.

Την προσχηματική αυτή διαγραφή, η οποία έγινε υπό τον φόβο της δίωξης, σχολίασε με τη σειρά του και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο – ανεξάρτητος πλέον – Μπαρμπαρούσης ανακάλεσε τη δήλωσή του, σημειώνοντας πως παραμένει προσηλωμένος στη Συνταγματική Νομιμότητα.

Νωρίτερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής έδωσε γραπτή παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στην παραγγελία του ο κ. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ. Μπαρμπαρούση. Παράλληλα, αναφέρει ότι για το εν λόγω αδίκημα, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις, δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια