Καρυπίδης από τη Θεσσαλονίκη: «Tραύμα στην δημοκρατία και στον δημόσιο διάλογο η συμφωνία, εν κρυπτώ…»

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καρυπίδης από τη Θεσσαλονίκη: «Tραύμα στην δημοκρατία και στον δημόσιο διάλογο η συμφωνία, εν κρυπτώ…»

«Tραύμα στη δημοκρατία και στο δημόσιο διάλογο, αυτό που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα, να έχουμε, κατ’ αρχήν μια συμφωνία, εν κρυπτώ, χωρίς συζήτηση και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και σε επίπεδο αρχηγών των κομμάτων…», χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, μιλώντας σήμερα Τετάρτη στις  19:30, στην κοινή – διευρυμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλίας «η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά», ώστε να μην επικυρωθεί η «συμφωνία των Πρεσπών» με τα Σκόπια.

Ο κ. Καρυπίδης, αφού ανέφερε, πως: «Εγώ ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας είχα την τύχη, την ατυχία, να βρεθώ στη συμφωνία των Πρεσπών, ως όφειλα. Η συμφωνία των Πρεσπών έγινε στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, θεσμικά έπρεπε να παρίσταμαι εκεί και με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, που υπήρξε, να δώσω το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου στον Υπουργό Εξωτερικών»,  στη συνέχεια, διάβασε το ψήφισμα.

Δείτε το video του Livemedia via:

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια