ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Τα περί ντροπής που ανέφερε  σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, Σ. Αδαμόπουλος (δείτε εδώ), τη μέρα της διαμαρτυρίας στο Πισοδέρι, σχολιάζοντας την παρουσία του Περιφερειάρχη κι άλλων μελών της Περιφερειακής Αρχής στην υπογραφή της συμφωνίας στις Πρεσπές, ανακάλεσε, ο ίδιος, κατά την τοποθέτησή του, στην χθεσινή συνεδρίαση της παράταξης. Ο ίδιος έκανε λόγο για συναισθηματική φόρτιση της στιγμής και ζήτησε συγγνώμη.

Πηγή

 

upd 16:03

Μετά την δημοσίευση των παραπάνω ο Σωτήρης Αδαμόπουλος επανέρχεται με νέα δήλωση στο facebook:

«Επειδή κάποια λόγια μου μάλλον παρερμηνεύτηκαν και έγιναν αφορμή για αναρτήσεις και σχόλια, οφείλω να δώσω μερικές διευκρινίσεις: 
Η υπαναχώρησή μου όπως κυκλοφόρησε για τις δηλώσεις μου, αφορά μόνο μία λέξη. Την λέξη «ντροπή», που θεωρώ απλά ότι ήταν βαριά! Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Περιφερειάρχης, εφόσον αποφάσισε να επιδώσει ο ίδιος το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα έπρεπε στη συνέχεια να αποχωρήσει και να μην παρευρίσκεται στην υπογραφή της Συμφωνίας. Όσον αφορά την παρουσία των υπολοίπων, θεωρώ ότι ήταν χωρίς λόγο, αφού μάλιστα συμφώνησαν ψηφίζοντας το ψήφισμα, ότι η Μακεδονία σαν όνομα, σαν γλώσσα και σαν ιστορία είναι αδιαπραγμάτευτη.»

adamop

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια