Ηλίας Κάτανας: Η απόλυτη δικαίωση του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη για ένα ένα μέτρο που λοιδορήθηκε όσο κανένα άλλο!

Ξεσπά ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών μετά την υπογραφή της ΚΥΑ για το ειδικό τιμολόγιο για την κατανάλωση ρεύματος στη Δυτική Μακεδονία

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Ηλίας Κάτανας: Η απόλυτη δικαίωση του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη για ένα ένα μέτρο που λοιδορήθηκε όσο κανένα άλλο!

«Η απόλυτη δικαίωση του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη. Μία τιτάνια προσπάθεια του που αμφισβητήθηκε όσο ποτέ, ένα μέτρο που λοιδορήθηκε όσο κανένα άλλο, μια ιδέα του που έγινε προεκλογική εξαγγελία και μετρημένοι αυτοί στα δάχτυλα του ενός χεριού που την πίστεψαν. Ορίστε λοιπόν η ΚΥΑ του Ειδικού Τιμολογίου μειωμένου ρεύματος με τις υπογραφές. Οι λογαριασμοί από τα σπίτια της δυτικής Μακεδονίας θα έχουν μειωμένο ρεύμα 30%. Ήταν δίκαιο και μειώθηκε. Να έχετε εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Καρυπίδη και στην περιφερειακή αρχή.»

Πρέπει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Καστοριά και τα Γρεβενά όπου δεν υπάρχουν μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος (όπως στην Κοζάνη και τη Φλώρινα) η εφαρμογή του μέτρου ήταν μια απίστευτα μεγάλη επιτυχία αν σκεφτεί κανείς ότι στη Μεγαλόπολη το μέτρο ισχύει μόνο για τον δήμο, -ούτε καν για το νομό Αρκαδίας – με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επανάσταση στην περιοχή:

Μειωμένο ρεύμα στην Μεγαλόπολη: Γιατί το πήρε μόνο η Μεγαλόπολη; Επανάσταση στην υπόλοιπη Αρκαδία!

Δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ

Η ΚΥΑ:

 

KYA1

KYA2

KYA3

KYA4

KYA5

katanas-deh

 

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια