Μηταλίδης για παραιτηθέντες: “Ξαφνικά αγάπησαν τον τόπο μας ή τα κίνητρα είναι άλλα;”

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜΩΝΑ ΜΗΤΑΛΙΔΗ, ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"

mitalidis-
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Μηταλίδης για παραιτηθέντες: “Ξαφνικά αγάπησαν τον τόπο μας ή τα κίνητρα είναι άλλα;”

Μέσα σε λίγες γραμμές, ξετίναξε όλο το σχέδιο που εξυφαίνεται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένη ομάδα με κομματικά και ιδιοτελή κίνητρα (Έρχονται αποκαλύψεις που κάνουν κάποιους να ψάχνουν τρύπες να κρυφτούν). Ότι…δεν πέρασε από το μυαλό των λαλίστατων “δημοσιογράφων” με το μόνιμα απλωμένο χέρι που κοντεύει να πάθει αγκύλωση γιατί παραμένει άδειο από τον αντιστεκόμενο σθεναρά Καρυπίδη, το είπε έξω από τα δόντια ο Κίμωνας Μηταλίδης που για άλλη μία φορά γράφει ιστορία και επιβεβαιώνει ότι αποτελεί σπάνιο “είδος” στην πολιτική “πανίσκη” του τόπου μας, η οποία νοσεί βαριά και αποτελεί διαρκή κίνδυνο για την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε:

“Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των δημοτικών εκλογών μπήκαμε άτυπα σε προεκλογική περίοδο. Όλως τυχαίως βλέπουμε καθημερινές παραιτήσεις ή αποστασιοποιήσεις συμβούλων. Ξαφνικά αγάπησαν τον τόπο μας ή τα κίνητρα είναι άλλα; Ο χρόνος θα δείξει. 
Αυτό που σίγουρα μπορεί να γίνει είναι να βρεθεί το πραγματικό κίνητρο προσφοράς γιατί αυτά που μας ενώνουν για τον τόπο μας είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.”

 

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια