Καταγγελίες σαμαρικών κόλαφος για Μητσοτάκη: «Καραγκιοζάκια», «κουμπάροι» και ψευτοδημοσκοπήσεις

Αρχική » Ελλάδα » Καταγγελίες σαμαρικών κόλαφος για Μητσοτάκη: «Καραγκιοζάκια», «κουμπάροι» και ψευτοδημοσκοπήσεις

Σε φιάσκο ολκής εξελίσσεται η δημοσκόπηση των Νέων που δίνει προβάδισμα 13 μονάδων στον Κυριάκο Μητσοτάκη, φέρνοντάς τον στα όρια της αυτοδυναμίας, την ώρα που όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα συμφωνούν στις τελευταίες σφυγμομετρήσεις συμφωνούν πως η ψαλίδα διαρκώς κλείνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το Μέγαρο Μαξίμου και τον Ευάγγελο Αντώναρο, η νέα αμφισβήτηση προέρχεται από το «σαμαρικό» στρατόπεδο και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα antinews.gr, η οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ για «ψευτοδημοσκοπήσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα στην ελληνική κοινωνία».

«Ως προς τα ποσοστά πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια και να τελειώνουμε την επιχείρηση αποπροσανατολισμού και με το χάιδεμα των αυτιών των πολιτικών που πληρώνουν τα γκάλοπ» αναφέρει χαρακτηριστικά με απαξιωτικό τρόπο για τη δημοσκόπηση που δημοσιεύουν τα Νέα, επισημαίνοντας πως «στη ΝΔ υπάρχουν κάποια καραγκιοζάκια που πάνε στον πρόεδρο και του λένε: «Προεδράρα μου πολυχρονεμένη. Είσαι θεός, είσαι μάγκας, τους έχεις πάρει τα σώβρακα. Πάμε για αυτοδυναμία, συνέχισε έτσι».

Από το δημοσίευμα του σαμαρικού ιστοτόπου δε λείπει και η σφοδρή επίθεση για τη σχέση Μητσοτάκη – Μαρινάκη, αφού σημειώνεται πως η αυτοδυναμία «δεν θα έρθει ούτε ψαρεύοντας στα θολά νερά του μπλε ποταμιού, ούτε με τις εφησυχαστικές δημοσκοπήσεις του συγκροτήματος του «κουμπάρου», οι οποίες ενδεχομένως δίνονται ως αντάλλαγμα για την εκκωφαντική σιωπή του Μητσοτάκη όσον αφορά τη δίωξή του για την υπόθεση του Noor One»

Γράφει μεταξύ άλλων το antinews.gr:

H δημοσκόπηση που δημοσιεύουν τα Νέα και δείχνει ότι η ΝΔ προηγείται με 13 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως αξίζει σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ως προς τα ποσοστά πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια και να τελειώνουμε την επιχείρηση αποπροσανατολισμού και με το χάιδεμα των αυτιών των πολιτικών που πληρώνουν τα γκάλοπ.

Δε μπορεί πριν δύο ημέρες άλλη δημοσκόπηση, αριστερών αποχρώσεων να λέει ότι η διαφορά μειώθηκε κάτω από τις πέντε μονάδες. Ούτε και άλλη να λέει πριν από πέντε ημέρες ότι είναι στις 9 μονάδες. Κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε τι πουλάμε στον κόσμο. Σανό; Αλήθεια; Σοβαρότητα;

Ο ίδιος κόσμος απαντά στις ερωτήσεις των γκαλοπατζήδων, εκτός κι αν ξέρουν τι ψηφίζει ο καθένας και παίρνουν εκεί τηλέφωνο, οπότε μιλάμε για καραμπινάτη απάτη.

Εν πάση περιπτώσει, πολύ ασχοληθήκαμε με τα ποσοστά και το κάνουμε διότι στη ΝΔ υπάρχουν κάποια καραγκιοζάκια που πάνε στον πρόεδρο και του λένε: «Προεδράρα μου πολυχρονεμένη. Είσαι θεός, είσαι μάγκας, τους έχεις πάρει τα σώβρακα. Πάμε για αυτοδυναμία, συνέχισε έτσι».

Προκειμένου να γίνουν αρεστοί κι όχι χρήσιμοι κραδαίνουν τις δημοσκοπήσεις στα μούτρα του Κυριάκου κι αυτός εμφανίζεται ήσυχος ότι θα γίνει πρωθυπουργός.

Θέλει και κόπο και τρόπο για να φτάσει η ΝΔ στο στόχο της, ας μην πανηγυρίζουν κάποιοι πριν την ώρα γιατί θυμίζουν εκείνη τη ΝΔ που κέρδισε τις εκλογές του 2000 για μία ώρα και μετά… κηδεία.

Και καταλήγει το άρθρο:

Η αυτοδυναμία που ονειρεύονται θα έρθει μόνο αν τολμήσουν να χαράξουν μια ξεκάθαρη πατριωτική γραμμή. Δεν θα έρθει ούτε ψαρεύοντας στα θολά νερά του μπλε ποταμιού, ούτε με τις εφησυχαστικές δημοσκοπήσεις του συγκροτήματος του «κουμπάρου», οι οποίες ενδεχομένως δίνονται ως αντάλλαγμα για την εκκωφαντική σιωπή του Μητσοτάκη όσον αφορά τη δίωξή του για την υπόθεση του Noor One, που κάποτε είχε κάνει σημαία του.

Πηγή

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια