Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Διαδοχικές συναντήσεις με τις Βουλευτές του Νομού Καστοριάς  κα ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ Ολυμπία (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) και κα ΑΝΤΩΝΊΟΥ Μαρία (Ν.Δ) πραγματοποίησε  σήμερα  28 Απριλίου 2018  σύσσωμο το νεοεκλεγέν Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσής μας, πλαισιωμένο και από τους νεοεκλεγέντες Αντιπροσώπους στην Π.Ο.Α.Σ.Υ.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Βουλευτών θέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Καστοριάς  λόγω έλλειψης προσωπικού. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην  εξέλιξη του θέματος που αφορά το Αστυνομικό Μέγαρο, στην άμεση  εφαρμογή των υπ’ αριθμ. 3 και 4/2018 αποφάσεων του ΣτΕ για την μισθολογική αποκατάσταση των Αστυνομικών  καθώς και στηn ένταξη της περιοχής μας στο άρθρο 127 του Ν4472/2017, έτσι ώστε να χορηγείται το επίδομα  παραμεθορίου και στα μέλη μας, το οποίο βέβαια η Ένωσή μας επιφυλάσσεται να διεκδικήσει και νομικά.

viber-image2

Οι Κυρίες Βουλευτές παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους προβληματισμούς και τα αιτήματα μας και εξέφρασαν τη διάθεση η κάθε μία από τη δική της θέση να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

-Ο-                                                                                                               -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                             ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

ENOSI-ASTYNOMIKON

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια